Bora x Pure is dé nieuwste inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging en een buitengewoon design. Bora X Pure maakt indruk met zijn bijzonder brede kookveld, opvallende instroomsproeier, handig afzuigsysteem en dat allemaal in één kookveld. De oppervlakte-inductie zorgt voor maximale flexibiliteit bij het plaatsen van uw kookpotten. Bovendien is het compacte systeem met zijn innovatieve sControl-touchbediening minimalistisch, vlak ingebouwd, uiterst elegant, extreem stil en bijzonder intuïtief.

Design voor iedere keuken

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De perfecte belijning met zijn opvallende, maar toch zeer elegante look zorgt ervoor dat dit systeem past in elk keukenontwerp, of het nu klassiek, modern of landelijk is. Kenmerkend voor de stijlvolle understatement-look is het uitdagende design van de instroomsproeier. Tijdens het koken, waarbij de BORA kookplaat met afzuiging aanstaat, zorgt de intelligente, blauwwitte verlichting tevens voor een indrukwekkend accent. Daarbij is het kookveld breed genoeg om lekker te koken voor familie en vrienden.

Intuïtieve sControl-touchbediening

De unieke verticale slider maakt de bediening nog eenvoudiger: gewoon met uw vinger omhoog en omlaag bewegen of het veld aantikken en klaar. Alle belangrijke kookfunctionaliteiten zijn snel te activeren door één simpel contact

Eenvoudige reiniging

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, waar ze weinig plaats innemen. Om het vervangen van een filter te vergemakkelijken, gebeurt dit van bovenaf, via een instroomopening. Voordeel is dat de laden of sokkelpanelen niet te hoeven worden verwijderd.

 

Maximale opbergruimte

Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefilter-eenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor bijvoorbeeld ander kookgerei. Zelfs in de uitvoering van een keukenblok van 60cm diep, hoeven de laten niet te worden ingekort bij de variant met recirculatie.

Uiterst stil

Altijd bijzonder stil, ook op hoge vermogensniveaus. Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Er is daardoor geen afleiding tijdens het koken en gesprekken kunnen gewoon lekker doorgaan.