Home » Bora X Pure

De Bora X Pure

De Bora X Pure is een keukenplaat van ongeëvenaarde stijl, hoogwaardigheid en luxe. Daarom hebben wij dit pareltje voor u opgenomen in ons mooie assortiment. Aangezien wij bij Enka Keukens uit Utrecht geloven dat onze klanten het beste van het beste verdienen, stellen wij u graag in staat om de Bora X Pure te kopen.

Wilt u meer weten over onze keukens?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via onderstaande knop.

✓  Gratis 3D-tekening

✓  Vrijblijvend advies

✓  Prijs-kwaliteitsverhouding

De Bora X Pure kopen voor uw keuken

Als u de Bora X Pure wilt kopen, heeft u waarschijnlijk een neusje voor kwaliteit en stijl. Bora maakt namelijk innovatieve systemen die de keukenbeleving naar een hoger niveau tillen. Door een Bora X Pure te kopen, schaft u niet zomaar een keukenplaat aan, maar vooral ook een buitengewone beleving waar u iedere dag weer van geniet. U profiteert hierbij van tijdloze kwaliteit met aandacht voor innovatie. De inductieplaat is voorzien van een breed kookveld met een ingebouwd afzuigsysteem dat een afzuigkap overbodig maakt. Bovendien ziet het er prachtig en minimalistisch uit. In onze keukenshowroom bekijkt u diverse stijlen waar deze moderne kookplaat in is verwerkt. Zo komt u erachter of de Bora X Pure een optie is voor de keuken die u wilt kopen. Wij adviseren u graag in ons keukencentrum.

kookplaat met afzuigkap
kookplaat met afzuigkap

Koop bij ons een keuken met deze kookplaat

De Bora X Pure-kookplaat is een van de nieuwste ontwikkelingen in de keuken. Wilt u meer informatie over dit innovatieve systeem? Wij hopen u binnenkort snel te zien of te spreken, zodat met onze hulp de nodige keukeninspiratie opdoet. Ook is het mogelijk uw interesse om de Bora Pure X te kopen kenbaar te maken door contact met ons op te nemen en te bellen naar 030 246 8205. Wij horen graag van u.

Waar bent u naar opzoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Afspraak inplannen?

Heb jij interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Enka Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs in onze showroom!