Enka Totaal Concept – Complete keuken en huisrenovatie

Welkom bij het Enka Totaal Concept! Bij Enka Keukens ontzorgen we je volledig. Naast hoogwaardige keukenwerkzaamheden bieden we aanvullende diensten voor jouw complete renovatie.

Ons team van ervaren professionals staat klaar voor loodgieterij, elektrawerk, montage, demontage, plafondafwerking, stucwerk, schilderwerk, laminaatlegging en tegelwerk. We verplaatsen leidingen, installeren stopcontacten, monteren kasten en verwijderen oude elementen. Daarnaast verzorgen we plafondafwerking, stucwerk, schilderwerk, laminaat en tegels. Alles wordt perfect uitgevoerd.

Bij ons hoef je geen verschillende vakmensen in te schakelen. Wij coördineren alles voor een gestroomlijnd proces en een uitstekend eindresultaat. Onze vriendelijke experts behandelen elk aspect met zorg en aandacht, zodat je verzekerd bent van topkwaliteit.

Ontspan en geniet terwijl wij het werk doen. Geniet van een prachtige, functionele keuken zonder zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw keukendromen waarmaken!

Waarom kiezen voor Enka Keukens?

Enka Keukens biedt een unieke totaaloplossing. Door onze complete service hoef je je geen zorgen te maken over de coördinatie van verschillende vakmensen. Dit bespaart je tijd en moeite, en zorgt voor een soepel en efficiënt renovatieproces. Onze expertise en klantgerichte aanpak maken ons de ideale partner voor jouw keukenrenovatie.

Neem contact op voor jouw droomkeuken

Klaar om te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het Enka Totaal Concept jouw keukenrenovatie eenvoudig en stressvrij maakt. Laat ons jouw keukendromen werkelijkheid maken met onze uitgebreide en professionele service.

Complete keuken en huisrenovaties

Hoe gaat Enka Keukens te werk?

complete keuken en huisrenovaties

Stap 1: Kennismaking & ontwerp

Maak een afspraak en ontmoet ons team om jouw wensen en ideeën voor de droomkeuken de extra werkzaamheden te bespreken. Ontvang een gedetailleerd ontwerp, inclusief 3D-visualisaties, en bespreek de prijs.

complete keuken en huisrenovaties

Stap 2: Akkoord & planning

Zodra je akkoord gaat met het ontwerp, de extra werkzaamheden en de prijs, stellen we samen een planning op voor de uitvoering van het project, inclusief alle benodigde werkzaamheden en aanvullende diensten.

complete keuken en huisrenovaties

Stap 3: Uitvoering & afwerking

Ons ervaren team start met de uitvoering van de werkzaamheden, waaronder loodgieterij, elektrawerk, montage (keuken), demontage, plafondafwerking, stucwerk, schilderwerk, laminaatlegging, tegelwerk, etc. We zorgen voor een zorgvuldige afwerking.

complete keuken en huisrenovaties

Stap 4: Oplevering & tevredenheid

Na afronding van de werkzaamheden leveren we de droomkeuken aan jou op, inclusief alle gewenste functionaliteiten en stijlvolle details. We zorgen voor nazorg, controleren jouw tevredenheid en handelen eventuele aanpassingen zorgvuldig af. Geniet van jouw prachtige, functionele en perfect afgewerkte keuken. We staan altijd klaar voor kwaliteit en service!

Volledige ontzorging van de keukenwerkzaamheden

Enka keukens staat voor complete ontzorging, wat inhoudt dat we ALLES voor u regelen, van ontwerp tot realisatie. Meer weten? Vraag gerust een vrijblijvend afspraak aan om de mogelijkheden te bespreken.

✓  Loodgieter werkzaamheden

✓  Elektra werkzaamheden

✓  Demontage oude keuken

✓  Montage

✓  Plafondwerkzaamheden

✓  Stucwerkzaamheden

✓  Schilder en afwerk werkzaamheden

Klanten beoordeling op Qasa.nl

''Super goede service''

Gewoon een super goede service en eerlijk advies, er wordt goed meegedacht en de montage is zeer vakkundig met maatwerkmogelijkheden. Kortom een aanrader als je een nieuwe keuken nodig hebt. Gewoon doen!

Qasa Review Enka Keukens

''Uitstekend''

Tweede keer dat we bij Enka Keukens onze keuken hebben gekocht, goed advies alles volgens afspraak geleverd en geplaatst en een goede nazorg. En voor een goede prijs. Ook de monteurs hebben uitsteken werk geleverd. Ik kan Enka Keukens aan iedereen aanbevelen!

''Erg tevreden''

Wat ons betreft: " Heel Holland naar Enka keukens!" Wat een verademing, vriendelijk ontvangst en prettig contact. We hebben alles laten doen door Enka: van demontage oude keuken, het stuken, schilderwerk en elektra tot het monteren van onze nieuwe prachtige keuken. Op Enka's volledige service, daar kunnen wij op vertrouwen. Kortom: 100% tevredenheid.