Enka Totaal Concept

Welkom bij het Enka Totaal Concept! Bij Enka Keukens streven we ernaar om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Naast onze hoogwaardige keukenwerkzaamheden bieden we een breed scala aan aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat je volledig kunt genieten van jouw keukenproject. Met ons uitgebreide dienstenpakket kun je vertrouwen op ons vakmanschap en expertise, terwijl wij alle benodigde werkzaamheden voor je uitvoeren.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen met diverse werkzaamheden die essentieel zijn voor een vlekkeloze keukeninstallatie. Van loodgieterij en elektrawerk tot montage, demontage, plafondafwerking, stucwerk, schilderwerk, laminaatlegging en tegelwerk, we hebben alles in huis om aan al jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het verplaatsen van leidingen, het installeren van nieuwe stopcontacten, het monteren van kasten, het verwijderen van oude elementen, het afwerken van het plafond, het creëren van een gladde stucwerkafwerking, het aanbrengen van een frisse laag verf, het leggen van prachtig laminaat of het plaatsen van stijlvolle tegels, wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt uitgevoerd.

Met het Enka Totaal Concept hoef je je geen zorgen te maken over het inschakelen van verschillende vakmensen en het coördineren van meerdere dienstverleners. Wij regelen alles voor je, zodat je kunt vertrouwen op een gestroomlijnd proces en een uitstekend eindresultaat. Onze professionele en vriendelijke experts zorgen ervoor dat elk aspect van jouw project met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld.

Laat ons het werk voor je doen terwijl jij ontspant en geniet van de spannende fase van het inrichten van je nieuwe keuken. Met het Enka Totaal Concept nemen we alle zorgen uit handen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van een prachtige, functionele en perfect afgewerkte keuken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw keukendromen werkelijkheid kunnen maken!

Hoe gaat Enka Keukens te werk?

Stap 1: Kennismaking & ontwerp

Maak een afspraak en ontmoet ons team om jouw wensen en ideeën voor de droomkeuken de extra werkzaamheden te bespreken. Ontvang een gedetailleerd ontwerp, inclusief 3D-visualisaties, en bespreek de prijs.

Stap 2: Akkoord & planning

Zodra je akkoord gaat met het ontwerp, de extra werkzaamheden en de prijs, stellen we samen een planning op voor de uitvoering van het project, inclusief alle benodigde werkzaamheden en aanvullende diensten.

Stap 3: Uitvoering & afwerking

Ons ervaren team start met de uitvoering van de werkzaamheden, waaronder loodgieterij, elektrawerk, montage (keuken), demontage, plafondafwerking, stucwerk, schilderwerk, laminaatlegging, tegelwerk, etc. We zorgen voor een zorgvuldige afwerking.

Stap 4: Oplevering & tevredenheid

Na afronding van de werkzaamheden leveren we de droomkeuken aan jou op, inclusief alle gewenste functionaliteiten en stijlvolle details. We zorgen voor nazorg, controleren jouw tevredenheid en handelen eventuele aanpassingen zorgvuldig af. Geniet van jouw prachtige, functionele en perfect afgewerkte keuken. We staan altijd klaar voor kwaliteit en service!

Volledige ontzorging van de keukenwerkzaamheden

Enka keukens staat voor complete ontzorging, wat inhoudt dat we ALLES voor u regelen, van ontwerp tot realisatie. Meer weten? Vraag gerust een vrijblijvend afspraak aan om de mogelijkheden te bespreken.

✓  Loodgieter werkzaamheden

✓  Elektra werkzaamheden

✓  Demontage oude keuken

✓  Montage

✓  Plafondwerkzaamheden

✓  Stucwerkzaamheden

✓  Schilder en afwerk werkzaamheden

Klanten beoordelen ons met een 8,8 op Qasa.nl

''Super goede service''

Gewoon een super goede service en eerlijk advies, er wordt goed meegedacht en de montage is zeer vakkundig met maatwerkmogelijkheden. Kortom een aanrader als je een nieuwe keuken nodig hebt. Gewoon doen!

''Uitstekend''

Tweede keer dat we bij Enka Keukens onze keuken hebben gekocht, goed advies alles volgens afspraak geleverd en geplaatst en een goede nazorg. En voor een goede prijs. Ook de monteurs hebben uitsteken werk geleverd. Ik kan Enka Keukens aan iedereen aanbevelen!

''Erg tevreden''

Wat ons betreft: " Heel Holland naar Enka keukens!" Wat een verademing, vriendelijk ontvangst en prettig contact. We hebben alles laten doen door Enka: van demontage oude keuken, het stuken, schilderwerk en elektra tot het monteren van onze nieuwe prachtige keuken. Op Enka's volledige service, daar kunnen wij op vertrouwen. Kortom: 100% tevredenheid.