Home » G-keuken

G-keuken

Bent u op zoek naar de perfecte G-keuken? Dan is Enka Keukens uit Utrecht echt hét bedrijf voor u. Wij hebben namelijk een zeer breed assortiment waarin u enkel het beste van het best vindt op het gebied van keukens. Ook ervaart u bij ons werkelijke topservice. Denk hierbij aan een vakkundige montage, garantie en persoonlijk advies op maat.

Wilt u meer weten over onze keukens?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via onderstaande knop.

✓  Gratis 3D-tekening

✓  Vrijblijvend advies

✓  Prijs-kwaliteitsverhouding

Wat u krijgt als u kiest voor een G-keuken

Als u een G-keuken aanschaf bij ons rekencentrum ontvangt u de hoogste kwaliteit en een zeer goede service, terwijl u nooit te veel betaalt. Dat is namelijk de kracht van Enka Keukens. De ‘G’ van G-keuken refereert naar de ruimte die de keuken inneemt in uw keukenruimte. Hierbij worden drie wanden gebruikt voor de keuken én is er een extra schiereiland ingebouwd. Het resultaat is een stijlvolle keukeninrichting met enorm veel opbergruimte. Eigenlijk is een G-keuken dus een U-keuken met een extra eiland. Bij ons komen al uw keukendromen uit; van de G-keuken tot L-keuken

Enka keuken
Enka keuken

Koop bij ons de perfecte keuken

Wij hopen u binnenkort snel te zien of te spreken, zodat met onze hulp de nodige inspiratie opdoet. Neem daarom snel contact op met ons keukencentrum. Ook is het mogelijk uw interesse om de Bora Pure X te kopen kenbaar te maken middels het contactformulier of door te bellen naar 030 246 8205. Wij horen graag van u.

Waar bent u naar opzoek?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >

Afspraak inplannen?

Heb jij interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Enka Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs in onze showroom!