Gekleurde keuken

Gekleurde keuken in gedachten voor uw renovatieplannen? Deze stijl zie je op allerlei mogelijke wijzen voorbijkomen. Er zijn enorm veel verschillende opties waar u uit kunt kiezen wanneer een gekleurde keuken bij uw plannen past. U kunt het keukeninterieur vormgeven in de vorm van gekleurde muren en in de vorm van de keuken accessoires. U kunt kleuren combineren met bijvoorbeeld de handgrepen van de keukenkastjes en bij het keuken materiaal. Kies voor één kleur, kies voor een kleuren combinatie, voor een subtiele kleur of kies voor een alles overheersende kleur. Hoe dan ook, zal de kleur een bepaalde sfeer creëren om zo de keuken beleving optimaal te maken.

Mogelijkheden gekleurde keuken 

De mogelijkheden met betrekking tot een gekleurde keukeninrichting, zijn ontelbaar. Er zijn verschillende afwerkingen zodat u kunt een keukenstijl naar smaak kan creëren. Houdt u van modern of industrieel? Daar kunt u niet alleen de kleurenkeuze op aanpassen, maar ook het soort materiaal werkblad en het materiaal van de dekking. Het vraagt zeker lef om voor een gekleurde keuken te kiezen; het zal de sfeer van de ruimte bepalen. Bekijk eerst welke stijl het beste bij u past. Romantisch, aardetinten interieur, retro, design of vintage? Enka Keukens biedt u de mogelijkheden. 

gekleurde keukens

Keukenstijlen 

Gaat uw smaak naar de stijl van een landelijke keuken of valt u juist op de stijl van een moderne keuken? De sfeer van het interieur is uiteraard zeer belangrijk bij de materiaalkeuze zowel als de kleurkeuze. Maar het is verstandig om ook het onderhoud mee te nemen in uw overwegingen. De soort keuken behoort ook in de sfeer van het huis te passen maar ook binnen uw levensstijl zodat de keuken altijd met plezier kan worden gebruikt. Wij denken graag met u mee.

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

Gekleurde keuken kopen? 

Gekleurde keuken kopen? Of wilt u meerdere ontwerpen zien met verschillende kleurencombinaties? Neem telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies of gebruik ons contactformulier. Ook kunt u via onze website direct een afspraak maken met één van onze specialisten. 

Bezoek brengen

Laat u inspireren door ons keuken assortiment. Om de verschillende keukens van dichtbij te kunnen bewonderen, nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U bent van harte welkom in onze 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Gekleurde keuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een gekleurde keuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op