Greeploze keukens

Zoekt u naar de beste greeploze keukens met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Kies dan voor de diensten van Enka Keukens uit Utrecht. Wij zijn namelijk een keukenexpert die al decennialang zijn klanten volledig ontzorgd. Dit doen we ook voor u als een van onze greeploze keukens nodig heeft.

Walnoot grafiet

Walnoot elegant

Walnoot Dark

Umbra Power

Umbra Oak

Steenfineer

Steel Grey

Soft Zwart

Steel Grey

Snow White

Satijn Grafiet

Omber Zwart

Olijfgroen

Oceaan Omber

Notenhout industrieel

Natuur Omber

Natura

Luna White

Lava

Laser Soft White

Kristalwit

Kristalwit Soft

Kristalwit Bali

Kashmir Zwart

Eiken Zwart

Eiken Natuur Greige

Black azure

Bourgondie Omber

Waar bent u naar op zoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Klanten beoordelen ons met een 9,2

Voordelige keuken

Super goed ontvangen in de showroom. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De adviseur denkt mee en geeft tips. Keuken is volgens afspraak op de juiste dag geleverd en netjes gemonteerd.

Een aanrader

Wij hebben een keuken gekocht bij ENKA keuken. Zijn er prettig geholpen een prachtige keuken voor een goede prijs. Zeker een aanrader om daar te kopen. Kregen ook nog een prachtige bos bloemen en veel kookplezier toegewenst

Montage vlekkeloos

Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos de monteur was wel erg vroeg aanwezig (07:00)

Diverse kleurstellingen

Kies voor luxe met een zwarte, greeploze keuken. Bekijk ons aanbod exclusieve keukens. Deze keukens sluiten perfect aan bij een modern interieur. Bovendien vallen ze zeer goed te combineren met witte accenten, waardoor u een bijzonder contrast creëert.

Wat zijn greeploze keukens?

Onze greeploze keukens zijn voorzien van een greeploze keukenkast. Dat betekent dat de fronten van deze keukenkasten zonder handvaten worden geproduceerd. In de meeste gevallen zijn de kasten voorzien van een ‘soft motion’ techniek. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt deze techniek ervoor dat het deurtje niet te hard dichtslaat. U heeft dus minder beschadigingen door harde klappen, want u kunt de kastdeurtjes rustig dicht laten “vallen”. U heeft bij onze greeploze keukens ook de keuze uit andere sluitingstechnieken die we aan de hand van u wensen monteren. Een voorbeeld van een andere sluitingstechniek voor handgreeploze keukens is het ‘push-to-opensysteem’. Met dit systeem “duwt” u de kastjes open en dicht. Laat u inspireren en bezoek onze 1.100 m² grote showroom in Utrecht. Hier kunt u profiteren van de volgende voordelen:

 

  • Advies op maat
  • Gratis 3D-tekening op maat
  • A-kwaliteit voor de laagste prijs
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Betaal uw keuken achteraf

    Stel uw keuken samen

    Wilt u een greeploze keuken kopen? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Maak eenvoudig online een afspraak. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor u klaar en helpen u graag om uw droomkeuken te realiseren. Neem contact met ons op via 030 246 8205 of info@enkakeukens.nl. Daarnaast verwelkomen we u graag bij ons keukencentrum in Utrecht.