Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn keukens met een strak en moderne design dat sfeer in de ruimte creëert. Vaak zijn deze keukens voorzien van greeploze kastjes die zorgen voor een elegante en rustige uitstraling. Greeploze keukendeuren zijn zeer populair en worden veelal gebruikt in moderne keukens. Open de keukenkastjes eenvoudig dankzij de komgreep, of als u wenst met een push-to-opensysteem. Hiermee “duwt” u de kastjes snel open. Laat u inspireren en bezoek onze 1.100 M2 grote showroom in Utrecht:

  • Gratis 3D-tekening op maat
  • A-kwaliteit voor de laagste prijs
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Betaal uw keuken achteraf

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 030 246 8205 of gebruik ons contactformulier. Via onderstaande knop kunt u ook direct een afspraak maken met een van onze specialisten.

Showroom bezoeken

Download gratis onze maandelijkse folder

Download en bekijk onze folder met super aanbiedingen!

Download gratis

25%
korting
+ gratis montage

Wegens succes verlengd t/m 14 januari.
Vraag naar de voorwaarden.
Maak een afspraak

Greeploze witte keukens

Houdt u van een strak interieur dat zeer ruim oogt? Een greeploze, witte keuken is zeer geschikt voor zo’n moderne en minimalistische uitstraling. Ons complete aanbod aan keukens bestaat uit verschillende modellen. Door uw bestaande keuken om te toveren in een witte keuken met greeploze kastjes, creëert u comfort en ruimte.

greeploze-keukens

greeploze-zwarte-keukens

Greeploze, zwarte keukens

Kies voor luxe met een zwarte, greeploze keuken. Bekijk ons aanbod exclusieve keukens. Deze keukens sluiten perfect aan bij een modern interieur. Bovendien vallen ze zeer goed te combineren met witte accenten, waardoor u een bijzonder contrast creëert.

Gratis 3D-ontwerp voor uw greeploze droomkeuken

Uw droomkeuken moet uiteraard nauw aansluiten bij uw wensen en interieur en bovendien passen in de beschikbare ruimte. We bieden u daarom de mogelijkheid om een 3D-tekening te ontwerpen van uw droomkeuken. Hierbij kunt u gebruik maken van de beste materialen en nieuwste keukenapparatuur die we aanbieden. Heeft u een 3D-ontwerp gemaakt van uw droomkeuken en voldoet het aan al uw wensen? Kom dan langs in onze showroom in Utrecht of maak een afspraak met een van onze specialisten.

Showroom bezoeken

Techniek achter een geruisloze keuken

Onze greeploze keukens hebben keukenkasten zonder handvatten. In de meeste gevallen zijn ze voorzien van een soft motion techniek. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt die soft motion techniek ervoor dat het deurtje niet te hard dichtslaat. U heeft dus minder beschadigingen door harde klappen, want u kunt de kastdeurtjes rustig dicht laten “vallen”. U heeft bij ons ook de keuze uit andere sluitingstechnieken die we aan de hand van u wensen monteren.

Greeploze keukens outlet

In onze showroom in Utrecht vindt u een grote voorraad verschillende keukenstijlen, van landelijke keukens tot moderne keukens. Ook bieden we complete showroomkeukens aan, die we aanbieden met korting tot wel 70%. Heeft u een geschikte keuken gevonden? We bezorgen hem binnen vijf werkdagen en monteren de keuken bij u thuis.

Vragen of een afspraak? Neem contact op

Heeft u vragen over ons keuken assortiment of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Maak eenvoudig online een afspraak. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor u klaar en helpen u graag om uw droomkeuken te realiseren. Neem contact met ons op via 030 246 8205 of info@enkakeukens.nl. Daarnaast verwelkomen we u graag in onze showroom in Utrecht.

Showroom bezoeken
Maak snel een afspraak Inspiratieboek downloaden Bel direct 030 246 8205

Keukenwinkel

Showroom Enka keukensSt. Laurensdreef 203565 AK UtrechtTel: 030 246 8205E-mail: info@enkakeukens.nl

Openingstijden

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

13:00 – 18:00 uur09:30 – 18:00 uur09:30 – 18:00 uur09:30 – 21:00 uur09:30 – 18:00 uur09:30 – 17:00 uurGesloten