10%
extra korting op je gehele keuken

Actie is geldig van 01 t/m 28-02-2023

Maak een afspraak

Een Greeploze keuken is een keuken met een strak en moderne design dat sfeer in de ruimte creëert. Vaak zijn deze keukens voorzien van greeploze kastjes die zorgen voor een elegante en rustige uitstraling. Greeploze keukendeuren zijn zeer populair en worden vaak gebruikt in moderne keukens en exclusieve keukens.

Download gratis onze maandelijkse folder

Download en bekijk onze folder met super aanbiedingen!

Download gratis

Greeploze keuken wit

Houdt u van een strak interieur dat zeer ruim oogt? Een greeploze, witte keuken is zeer geschikt voor zo’n moderne en minimalistische uitstraling. Ons complete aanbod aan keukens bestaat uit verschillende modellen. Door uw bestaande keuken om te toveren in een witte, moderne keuken met greeploze kastjes, creëert u comfort en ruimte.

greeploze_keuken

greeploze_keuken_zwart

Greeploze keuken zwart

Kies voor luxe met een zwarte, greeploze keuken. Bekijk ons aanbod exclusieve keukens. Deze keukens sluiten perfect aan bij een modern interieur. Bovendien vallen ze zeer goed te combineren met witte accenten, waardoor u een bijzonder contrast creëert.

Gratis 3D-ontwerp

Wij begrijpen dat een nieuw keukeninterieur uitzoeken soms lastig is. Er zijn zoveel keuzes te maken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een 3D-tekening te ontwerpen van uw droomkeuken. Hierbij kunt u gebruik maken van de beste materialen en nieuwste keukenapparatuur die we aanbieden. Heeft u een 3D-ontwerp gemaakt van uw droomkeuken en voldoet het aan al uw wensen? Kom dan langs in onze showroom in Utrecht of maak een afspraak met een van onze specialisten.

Showroom bezoeken

Wat is een greeploze keuken?

Onze greeploze keukens zijn voorzien van een greeploze keukenkast voorzet. Dat betekent dat de fronten van deze keukenkasten zonder handvaten worden geproduceerd. In de meeste gevallen zijn de kasten voorzien van een ‘soft motion’ techniek. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt deze techniek ervoor dat het deurtje niet te hard dichtslaat. U heeft dus minder beschadigingen door harde klappen, want u kunt de kastdeurtjes rustig dicht laten “vallen”. U heeft bij ons ook de keuze uit andere sluitingstechnieken die we aan de hand van u wensen monteren. Een voorbeeld van een andere sluitingstechniek is het ‘push-to-opensysteem’. Met dit systeem “duwt” u de kastjes open en dicht. Laat u inspireren en bezoek onze 1.100 M² grote showroom in Utrecht. Hier kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Advies op maat
  • Gratis 3D-tekening op maat
  • A-kwaliteit voor de laagste prijs
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Betaal uw keuken achteraf

Greeploze keukens outlet

In onze showroom in Utrecht vindt u een grote voorraad verschillende keukenstijlen, van landelijke keukens tot moderne keukens. Ook bieden we complete showroomkeukens aan. Deze aanbieden kunnen oplopen tot zelfs 70% korting! Heeft u een geschikte keuken gevonden? We bezorgen uw droomkeuken binnen vijf werkdagen en monteren de keuken bij u thuis.

Greeploze keuken kopen?

Greeploze keuken kopen? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Maak eenvoudig online een afspraak. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor u klaar en helpen u graag om uw droomkeuken te realiseren. Neem contact met ons op via 030 246 8205 of info@enkakeukens.nl. Daarnaast verwelkomen we u graag in onze showroom in Utrecht.

Showroom bezoeken
Maak snel een afspraak Inspiratieboek downloaden Bel direct 030 246 8205

Keukenwinkel

Showroom Enka keukensSt. Laurensdreef 203565 AK UtrechtTel: 030 246 8205E-mail: info@enkakeukens.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13:00 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 21:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 17:00 uur
Gesloten