Greeploze loftkeuken ca. 233/260 x 100 cm, mineraalgroen ultramat, werkblad: Zwart structuur

Deze stijlvolle greeploze loftkeuken is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar biedt ook een uitstekende functionaliteit. De mineraalgroene ultramatte afwerking geeft de keuken een eigentijdse uitstraling, terwijl het zwarte structuurwerkblad een elegant contrast biedt.

De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een zwarte Bosch inbouwoven met Energieklasse A, waarmee je efficiënt kunt koken met behoud van energie. De keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging van Bora zorgt voor een naadloze en geavanceerde kookervaring. De ingebouwde werkbladafzuiging, die gebruikmaakt van circulatielucht, zorgt voor een efficiënte en stille verwijdering van kookdampen en geuren.

De keuken is verder voorzien van een koelkast en een volledig geïntegreerde vaatwasmachine, waardoor je keukenapparatuur mooi geïntegreerd is in het geheel. De inbouw-designspoelbak voegt niet alleen functionaliteit toe, maar draagt ook bij aan het moderne ontwerp van de keuken.

Met XL-kasten en onderkasten met grote laden biedt deze keuken voldoende opbergruimte voor al je keukengerei en boodschappen. De aanwezige wandborden voegen een decoratief element toe, waardoor je de ruimte op een persoonlijke en stijlvolle manier kunt inrichten.

Kortom, deze greeploze loftkeuken is een perfecte combinatie van design en functionaliteit, waardoor koken een plezierige en efficiënte ervaring wordt.

Prijs: €14.990

Vuile vingerafdrukken behoren tot het verleden

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevinden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Het nieuwe thuisgevoel.

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde ontbijtbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Techniek voor genieters!