Greeploze loftkeuken ca. 233 / 260 x 100 cm, mineraalgroen ultramat, werkblad: Zwart structuur

Inclusief inbouwoven zwart Bosch Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, inbouw-designspoelbak, XL-kasten, onderkasten met grote laden, wandborden.

€12.990

Vuile vingerafdrukken behoren tot het verleden

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevinden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Het nieuwe thuisgevoel.

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde ontbijtbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Techniek voor genieters!