Grijze keukens

Grijze keuken kopen? Dan ben je bij Enka Keukens aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment aan grijze keukens met de beste keukenapparaten. Voor een keuken zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen eindloos. Een grijze keuken is geweldig te combineren met hoogglans keukenkasten. Deze keuken heeft een stoere en moderne look. Lees hier meer over grijze keukens.

Kenmerken grijze keukens 

Een grijze keuken gaat met elke keukenstijl goed samen. Grijs is makkelijk te combineren met verschillende kleuren. Hierdoor kunt u het interieur precies naar uw smaak inrichten. Lichtgrijs is een mooie aanvulling op lichte tinten en donkergrijs past perfect bij donkere tinten. Grijs is een unieke kleur, dus dit soort keuken is zeker een blikvanger. Een van de mooie dingen van grijs is dat hij niet saai is, maar wel neutraal. Daarom wordt er al vaker gekozen voor een mooie grijze keuken. 

grijze keuken

Voordelen grijze keukens 

Een grijze keuken is een geweldige kleur om te kiezen als keuken. Er zijn een aantal redenen te noemen waarom mensen zo vaak voor een grijze keuken kiezen:    

  • Een grijze keuken is niet te opvallend 
  • Grijs is er in vele tinten 
  • Grijs creëert een kalme en warme sfeer 
  • Grijs kun je goed combineren met andere kleuren 
  • Grijs heeft een stoere en elegante look 

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

INSPIRATIE 

Wij inspireren u graag met onze brede collectie keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in diverse interieurstijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze 1.100 M2 grote showroom in Utrecht. Wij bieden u de volgende voordelen aan:

Gratis 3D-tekening op maat

A-kwaliteit voor de laagste prijs

Persoonlijk advies

Meer dan 20 jaar ervaring

Betaal uw keuken achteraf

Grijze keuken kopen? 

Grijzen keuken kopen of eerst bekijk of dit de juiste keuze is voor u en uw familie? Wij kunnen u helpen met persoonlijk en eerlijk advies. Op onze website kunt u ook direct een afspraak maken met één van onze specialisten. U bent ten alle tijden welkom in onze showroom. Heeft u nog vragen over grijze keukens? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar.

keuken grijs

Bezoek brengen

Laat u inspireren door ons keuken assortiment. Om de verschillende keukens van dichtbij te kunnen bewonderen, nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U bent van harte welkom in onze 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Hoekkeuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een hoekkeuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op