Hoekkeuken

Hoekkeuken kopen? Dit soort keuken is populair omdat het een zeer praktische keukenopstelling betreft. Wij bieden complete en functionele keukens aan van hoge kwaliteit. Leent uw keukenruimte zich het beste voor een hoekkeuken? Dan bent u aan het juiste adres!

Voordelen hoekkeuken

Veel mensen kiezen voor een hoekkeuken, omdat deze keukenopstelling zeer veel ruimtebesparende mogelijkheden biedt. Door de L-vorm kunt u makkelijk met meerdere personen tegelijkertijd in de keuken bezig zijn, zonder daar last van te ondervinden. Ook is de hoek opstelling geschikt voor kleine ruimtes. Door de vorm van deze keuken kunt u optimaal gebruik maken van kleinere ruimtes en vooral de hoeken van het vertrek. kunt spelen met de maten en de opstelling zodat u het meeste haalt uit de mogelijkheden van de keukenruimte.

hoek_keuken

Mogelijkheden hoekkeuken

De opstelling geeft een open uitstraling, maar heeft nog meer potentie! Mocht uw kookgelegenheid het toelaten om gebruik te maken van meer ruimte, dan kunt u de keuken uitbreiden. Uitbreidingsmogelijkheden die wij bieden zijn keukenopstellingen met een extra keukenblok in de vorm van een kookeiland, of een spoeleiland. Zelfs wanneer u liever een keukenbar wilt realiseren behoort dit tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een hoekkeuken te kiezen zonder bovenkastjes. Dit heeft als voordeel dat het een open uitstraling creëert. In combinatie met een eiland blok zou het extra opbergruimte bieden. Enka Keukens biedt u verschillende mogelijkheden voor uw droomkeuken!

Keukenstijlen

Enka Keukens biedt een diverse selectie aan exclusieve keukensGaat uw smaak naar modern, landelijk of kiest u liever voor een klassieke keuken? Dan kunt u ook zeker bij ons terecht! Uitstraling is uiteraard zeer belangrijk bij de materiaalkeuze, maar denk ook aan het onderhoud. Past de soort keuken die u in gedachten heeft ook bij de leefomgeving en brengt het de juiste sfeer? Wij denken graag met u mee en adviseren u waar nodig.

voordelen_van_een_hoek_keuken

Bezoek brengen

Laat u inspireren door ons assortiment keukens. Industriële, landelijke en vele andere verschillende soorten keuzes in interieurstijlen. Wij bieden ook de mogelijkheid om langs te komen. Zo kunt u onze hoekvormige keukens van dichtbij bewonderen. Bezoek onze 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Hoekkeuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een hoekkeuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.
Neem contact op