Houten keukens

Houten keuken kopen? Dan ben je bij Enka Keukens aan het juiste adres! Enka Keukens weet met een geweldig assortiment en deskundigheid uw droomkeuken te verwezenlijken. Houten keukens zijn trendy en in vele soorten en stijlen verkrijgbaar. Met hout creëert u een gezellige sfeer in huis waardoor je het liefst de hele tijd in de keuken staat.

Soorten houten keukens 

Wanneer u gaat voor een houten keuken, heeft u veel keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne houten keuken. In moderne houten keukens wordt hout vaak verwerkt tot een glad oppervlak. In sommigen keukens worden alleen houten accenten gebruikt, terwijl in andere moderne keukens hout een dominante rol speelt. Verder kun je nog kiezen voor een landelijke houten keuken. Deze zijn vaak helemaal van hout gemaakt en zijn vaak voorzien van een ruime en stevige kachel. Voor het kiezen van de houten keuken heeft u bij Enka Keukens dus genoeg keuze!

Voordelen houten keukens

Houten keukens zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten, kleuren en opstellingen. Met het ontwerpen van een houten keuken kun je alle kanten op. Een houten keuken geeft je interieur een warme en gezellige uitstraling. Houten keukens zijn duurzaam en geven je keuken een groen karakter. Hout is makkelijker om te bewerken en, hierdoor kunt u beschadigingen gemakkelijk verwijderen. Hout is een materiaal dat uit de natuur komt, het heeft flexibiliteit en sterkte. Houten keukens zijn heel sterk. Ze zijn hierdoor ook na een lange tijd nog mooi. Hout is erg praktisch, u kunt kiezen hoe het hout behandeld wilt hebben, zoals een strakke afwerking of juist sierlijk.

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

Houten keuken kopen?

Wilt u graag een houten keuken kopen? Zoek dan niet verder! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren keukenadviseurs van ENKA Keukens. Wij helpen u graag. U bent ten alle tijden welkom in de showroom. Mocht u nog vragen hebben over onze keukens, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek brengen

Laat u inspireren door ons keuken assortiment. Om de verschillende keukens van dichtbij te kunnen bewonderen, nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U bent van harte welkom in onze 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Houten keuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een houten keuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op