fbpx

Keuken in U-vorm ca. 365 x 320 x 250 cm, front: Vulkaangrijs / Laklaminaat, eiken, werkblad: eiken

Inclusief inbouwoven met pyrolysefunctie Bauknecht Energieklasse A+, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora, koel-vriescombinatie Bauknecht, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Bauknecht Energieklasse B, inbouw-designspoelbak, XL-kasten, wandkasten met klapdeur, onderkast met frontladen.

€9.490

De U-keuken: zo praktisch kan een keukenindeling zijn.

Greeploos, praktisch, goed.

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

 

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevincden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Frisse lucht bij het koken

Chocolade: gezond of ongezond?

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.