Twee hoofdrolspelers harmonieus gecombineerd

Hierbij presenteren wij met trots ons nieuwste keukenontwerp, een ware blikvanger voor iedere moderne woning. Dit prachtige ensemble straalt zelfverzekerdheid, elegantie en moderniteit uit, met een sublieme combinatie van donkergrijze fronten van steenfineer en een zwart omlijst middeneiland met diepblauwe fronten. De harmonie tussen kleurtinten en haptiek is perfect in balans, waardoor ze elkaar versterken zonder elkaar te overstemmen. Het resultaat is een heerlijke symbiose die verfijning en eigentijds design op een unieke manier combineert.

Een opvallend kenmerk van dit keukenontwerp is de speciale functie, die het geheel de finishing touch geeft. De bijkeuken, naast de keuken, biedt voldoende ruimte voor uw wijnvoorraad en keukenapparatuur, waaronder alles van een blender tot een wafelijzer.

Detail is alles, en dat is hier duidelijk te zien. De fluweelzachte, donkerblauwe fronten, de minimalistische zwarte greeplijsten en het hoogwaardige keramische werkblad tillen het design naar een hoger niveau. Het gestructureerde steenfineer front, dat schitterend tot zijn recht komt in het invallende daglicht, voegt nog meer diepte en textuur toe aan de keuken.

Een bijzonder hoogtepunt van deze keuken is de glijdende stenen werkblad, oftewel de “flying bridge”, van onze productlijn. Met een dikte van slechts 2,5 cm biedt het niet alleen een fraai uiterlijk, maar ook praktische functionaliteit. In de oorspronkelijke positie bedekt het de vlakke, frameloze kookplaat, maar wanneer het naar buiten wordt geschoven, creëert het een gezellige zithoek bij het centrale eiland.

Flexibiliteit is van onschatbare waarde in een moderne leefomgeving, en dat is precies wat dit keukenontwerp biedt. Met de verschuifbare werkblad kunt u eenvoudig meer opslagruimte creëren, terwijl u tegelijkertijd een uitnodigende ruimte behoudt voor spontane gasten.

Wij nodigen u graag uit om de veelzijdigheid en elegantie van dit keukenontwerp te ervaren bij Enka Keukens. Kom langs in onze showroom en ontdek zelf de verfijnde details en doordachte functionaliteit van dit prachtige ensemble.

Prijs op aanvraag

De U-keuken: zo praktisch kan een keukenindeling zijn

Greeploos, praktisch, goed!

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

 

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevincden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Frisse lucht bij het koken!

Chocolade: gezond of ongezond?

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.