fbpx

Keuken met vrijstaand kookeiland ca. 300 / 260 x 110 cm, front: laklaminaat, fjordblauw / eiken, werkblad: eiken 

Inclusief RVS-inbouwoven Siemens Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, RVS-inbouwspoelbak, XL-kasten, onderkasten met frontladen, wandborden, servieskasten.

€12.790

De nieuwe landelijke stijl!

Afzuigkap en kookplaat in één.

Onze unieke samenwerking met BORA heeft geleid tot innovatieve high-end afzuigsystemen voor onze keukens. Exclusief bij ons: de BORA GP4 kookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Passend daarbij hebben we ook een op maat gemaakt kastensysteem ontworpen.

 

Nergens is ruimte zo waardevol als in de keuken!

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde ontbijtbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Natural living: gewoon gezellig.

Moderne houten inrichtingen zijn in de mode en zorgen voor een gezellige sfeer. Bijzonder elegant is een mix van bij elkaar passende effen tinten en glasaccenten. Onze houten inrichtingen zijn functioneel en altijd eigentijds, en bieden eerstklassig keukencomfort met huiselijke charme.

Tegengestelden trekken elkaar aan!

Een zuinige omgang met natuurlijke bronnen en zorg voor het milieu zijn thema´s die ook bij het plannen van een keuken belangrijk zijn. Kies voor een ecologisch zinvol gebruik van materialen en kies voor een van onze keukens. Zo draagt u bij tot een duurzaam bosbeheer.

Hipstertrend of gezond?

De vitaminen blijven niet alleen behouden, maar kunnen zich zelfs vermenigvuldigen! Naar verluidt bevatten gefermenteerde groenten meer voedingsstoffen dan pure, verse groenten en kunnen ook nog eens extra vitamine C en vitamine B worden gevormd. Als dat nog niet genoeg redenen zijn om gefermenteerde groenten te eten&