Keuken prijzen – Diverse stijlen keukens

In Nederland voelen mensen zich thuis in onze keukens. Iedereen op zijn eigen manier. Minimalistisch, urban, gezellig of gewoon een mix van verschillende stijlen – een ode aan diversiteit! Geef samen met ons vorm aan uw persoonlijke favoriete plek: de keuken waar u altijd al van heeft gedroomd.

De BORA voor jouw keuken. Het principe van BORA, verpakt in de vorm van een
krachtige inductiekookplaat en een effectieve kookplaatafzuiging.

Loftkeuken in industrial style
Rechte keuken
Minimalistische keuken

Een sterk optreden: onze betonkeukens

Met deze trend lukt het schijnbaar onmogelijke, want hij combineert wat vroeger als oncombineerbaar gold. Met zijn industriële charme ziet de beton- en steen-look er trendy en eigentijds uit, maar tegelijkertijd tijdloos elegant. Minimalistisch, stijlvol, kwaliteitsvol: geen enkel materiaal roept zoveel passie op. Ook voor de styling van moderne woonruimtes is het met zijn coole look een geslaagde keuze!

Oranje keuken met kookeiland
Moderne eilandkeuken

Woonwerelden

Gericht zijn op individualiteit, dat is een van onze sterke punten. Daarom zijn met onze systeemmeubels ook de meest uiteenlopende woonstijlen te realiseren. Van purisme tot natuurlijke huiselijkheid.

Lekker eten, waar en zoals u dat wilt. Als koken, eten en wonen vloeiend in elkaar overlopen, zorgen onze meubels voor de passende verbinding.

Persoonlijke landhuisstijl

Dat doet verlangen naar een landelijk leven! De country style is een trend met veel speelruimte voor individuele interpretatie. Clean, romantisch of traditioneel? Met klassieke kransbodems en pilasters, of juist Scandinavisch sober? Ontdek de mogelijkheden op het kruispunt van traditie en moderniteit.