Home » Keukenbladen

Keukenbladen

De keukenbladen van uw keuken zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling. Naast dat het er mooi uit moet zijn, moet het werkblad van uw keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Bij Enka Keukens in Utrecht vindt u ontwerpen die uitblinken in kwaliteit, stijl én gebruiksgemak. Wij helpen u graag uw wensen te realiseren voor een eerlijke prijs.

Wilt u meer weten over onze keukenbladen?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via onderstaande knop.

✓  Gratis 3D-tekening

✓  Vrijblijvend advies

✓  Prijs-kwaliteitsverhouding

Een gevarieerd assortiment aan keukenbladen

Als u een bepaalde stijl voor uw keuken in uw hoofd heeft, is het belangrijk dat het werkblad daar perfect bij past. Bij onze keukenspeciaalzaak profiteert u van een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige keukenbladen. U heeft de keuze uit diverse ontwerpen, materialen en voorzieningen. Als u uw keuken graag voorziet van de nieuwste technologieën, kunt u een Bora X Pure-systeem in uw werkblad laten verwerken. Dit afzuigsysteem zit in het keukenblad, waardoor u geen afzuigkap meer nodig heeft. Welke kleur en welk materiaal het beste past, ligt aan de stijl van de keukenkastjes en de rest van de ruimte. Wilt u de mening van een expert in keukendesign? Dan kunt u langskomen bij onze vestiging om verschillende keukenbladen te bekijken. Hierbij houden we uiteraard graag rekening met uw wensen.

Keuken kookeiland
keuken scandinavische stijl

Ontdek alle opties in ons aanbod

Zoekt u een keukenblad dat past bij de rest van uw keuken? U kunt gratis ons keukentijdschrift aanvragen om wat voorbeelden te bekijken. Als u een beeld heeft van onze mogelijkheden omtrent keukenbladen, dan kunt u langskomen om wat modellen in het echt te bekijken. Plan uw bezoek in en ontvang persoonlijk designadvies over het werkblad voor uw keuken.

Waar bent u naar opzoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Afspraak inplannen?

Heb jij interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Enka Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs in onze showroom!