Keukens van Enka

Enka Keukens in Utrecht heeft keukens in verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld een strakke moderne keuken met een minimalistische stijl of een landelijke keuken om een warme sfeer in huis te halen. In het assortiment van Enka Keukens vindt u daarnaast elegante exclusieve keukens en greeploze keukens.

Keukens uit de showroom met hoge kortingen

In de showroom vindt u al een keuken vanaf € 3.800,-. De kortingen kunnen oplopen tot 70 procent. De gloednieuwe keukens worden compleet met de nieuwste keukenapparatuur geleverd en gemonteerd. Binnen een week nadat u bij ons in de showroom bent geweest, heeft u de keuken al in huis.

Showroomkeukens in verschillende stijlen

Moderne keukens, rechte keukens of eilandkeukens: de collectie in de showroom is zeer uitgebreid en divers. Zo past er altijd een keuken bij uw stijl. De keukens die wij in de collectie hebben zijn:

Keukenadvies

Ziet u op het eerste gezicht niet uw droomkeuken tussen ons assortiment staan? Maak een afspraak met een van onze keukenspecialisten en bespreek uw wensen. Wij adviseren u graag in de zoektocht naar een nieuwe keuken.

Neem contact op

Voor meer informatie over de showroom keukens neemt u contact op via 030 246 8205 of vult u het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op.

Maak snel een afspraak Inspiratieboek downloaden Bel direct 030 246 8205