Kleine keukens

Kleine keuken kopen? Dat ben je bij Enka Keukens aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment aan kleine keukens in diverse kleuren, materialen en stijlen. Bij ons kun je zelf je keuken stijlen naar wens. Kun je niet al je spullen opbergen of beschikt je over een kleinere ruimte? Dan kun je met een kleine keuken je woonruimte helemaal afmaken. Op deze manier neem je niet teveel ruimte in beslag en kun je het formaat van je keuken perfect aanpassen aan je huis. Lees hier meer over kleine keukens.

Verschillende keukenopstellingen voor kleine keukens

Het is heel leuk om keukeninspiratie op te doen voor kleine keukens. Je kunt bijvoorbeeld inspiratie opdoen door op onze site te kijken of onze showroom te bezoeken. Soms ontdek je stijlen of materialen je geweldig vindt. Er zijn veel verschillende keukenopstellingen om uit te kiezen. Niet alle opstellingen zijn echter geschikt voor kleine keukens. Welk type keuken het beste bij jou past, hangt af van de vorm van de ruimte waarin je keuken zich bevindt. Een lange en smalle keuken vraag vooral om een rechte. Als je een brede en korte keuken hebt, is het verstandig om te kiezen voor een kleine hoekkeuken, een parallelle keuken of een U-vormige keuken. Wij raden het aan om te berekenen hoeveel loopruimte er nog in de keuken is. Het is namelijk niet praktisch als je er nauwelijks in kunt bewegen.

kleine keuken

Kies voor lichte kleuren

Bij het kiezen van een kleine keuken moet speciale aandacht worden besteed aan kleur, lampen en lichtinval. Een lichte keuken oogt altijd ruimer. Een lichte kamer zorgt er vaak voor dat mensen zich meer op hun gemak voelen. Spendeer je veel tijd in de keuken? Dan is het verstandig om het bij lichte kleuren te houden. Inbouwverlichting is perfect voor kleinere keukens. De spots nemen weinig ruimte in beslag en geven direct voldoende rust. Er kan ook gekozen worden voor een reflecterend oppervlak dat licht reflecteert. Hierdoor lijkt je kleine keuken groter. Spiegels en glanzende tegels hebben ook dit effect.

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

INSPIRATIE 

Wij inspireren u graag met onze brede collectie keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in diverse interieurstijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze 1.100 M2 grote showroom in Utrecht. Wij bieden u de volgende voordelen aan:

  • A-kwaliteit voor de laagste prijs
  • Gratis 3D-tekening op maat
  • Betaal uw keuken achteraf
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies

Kleine keuken kopen?

Kleine keuken kopen? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren keukenadviseurs van Enka Keukens, we helpen je graag. Je bent ten alle tijd welkom in onze showroom. Heb je nog vragen over de mogelijkheden met kleine keukens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

keuken klein

Bezoek brengen

Laat u inspireren door ons keuken assortiment. Om de verschillende keukens van dichtbij te kunnen bewonderen, nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U bent van harte welkom in onze 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Hoekkeuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een hoekkeuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op