Koelkasten

Een essentieel onderdeel van elke keuken is de koelkast. Bij Enka Keukens bieden we een breed scala aan koelkasten, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw nieuwe keuken. Of je nu op zoek bent naar een compacte onderbouw koelkast, een inbouwkoelkast voor een halfhoge of hoge kast, of een ruime koel-vriescombinatie tot over de twee meter hoog, bij ons vind je de juiste oplossing.

 

Keuze in koel- en vriesopties

We hebben koelkasten die voldoen aan elke maatwerk inrichting van jouw nieuwe keuken. Of je nu een losstaande koelkast wilt, een koel-vriescombinatie, een dubbeldeurs koel-vriescombinatie, een wijnkoeler of zelfs een koelkast met barfunctie, bij Enka Keukens is vrijwel alles mogelijk. Sommige mensen kiezen ervoor om een kleinere combinatie of alleen een koelkast in de keuken te plaatsen, terwijl ze een grotere koelkast of combinatie in een bijkeuken installeren.

 

Vriezers en energie-efficiëntie

Bij het kiezen van een vriezer of koel-vriescombinatie is het belangrijk om te letten op het aantal sterren dat de vriezer heeft als je voedsel langere tijd wilt bewaren. Een vriezer met minimaal 3 sterren stelt je in staat om voedsel gedurende enkele maanden veilig te bewaren bij een temperatuur van -18 graden Celsius.

 

De meest populaire keuze bij Enka Keukens is een inbouwkoelkast en vriezer combinatie met een hoogte van 178 centimeter. Deze afmeting past perfect in een inbouwkast en is gemakkelijk bereikbaar voor gebruikers van gemiddelde lengte wanneer deze op de juiste hoogte wordt ingebouwd.

 

Energiezuinige opties

Bij Enka Keukens werken we samen met diverse fabrikanten die energiezuinige koelkasten leveren. Of je nu kiest voor een A-klasse koelkast in elke gewenste maat of een moderne Amerikaanse koelkast, energiezuinigheid is tegenwoordig goed haalbaar. Zelfs met luxe koelkasten en geavanceerde functies is het mogelijk om te besparen op je energierekening.

 

Voor meer informatie over koelkasten in de keuken, neem gerust contact op met een van onze adviseurs of breng een bezoek aan onze winkel. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale koelkast voor jouw keuken!

Meer inspiratie nodig?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >