SUPERDEAL: 15% KORTING + BORA KOOKPLAAT CADEAU🎁!

Bij Enka Keukens zijn we altijd op de hoogte van de laatste keukentrends en innovaties. Ontdek de meest recente keukenapparatuur, stijlen en kleuren die helemaal bij deze tijd passen. Bovendien kan je nu profiteren van onze speciale aanbieding: ontvang maar liefst 15% korting op al onze prachtige keukens én krijg een Bora kookplaat cadeau🎁!

Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te voorzien van persoonlijke stijltips en deskundig advies. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het verwezenlijken van jouw droomkeuken. Stap binnen bij Enka Keukens en maak van je keukenwensen een zorgeloze werkelijkheid, van het begin tot het eind van je keukenreis.

Maak nu binnen één minuut een afspraak met ons team. Je bent slechts enkele klikken verwijderd van een stap dichter bij jouw ideale keuken!


Waar bent u naar op zoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Klanten beoordeling op Qasa.nl

''Super goede service''

Gewoon een super goede service en eerlijk advies, er wordt goed meegedacht en de montage is zeer vakkundig met maatwerkmogelijkheden. Kortom een aanrader als je een nieuwe keuken nodig hebt. Gewoon doen!

Qasa Review Enka Keukens

''Uitstekend''

Tweede keer dat we bij Enka Keukens onze keuken hebben gekocht, goed advies alles volgens afspraak geleverd en geplaatst en een goede nazorg. En voor een goede prijs. Ook de monteurs hebben uitsteken werk geleverd. Ik kan Enka Keukens aan iedereen aanbevelen!

''Erg tevreden''

Wat ons betreft: " Heel Holland naar Enka keukens!" Wat een verademing, vriendelijk ontvangst en prettig contact. We hebben alles laten doen door Enka: van demontage oude keuken, het stuken, schilderwerk en elektra tot het monteren van onze nieuwe prachtige keuken. Op Enka's volledige service, daar kunnen wij op vertrouwen. Kortom: 100% tevredenheid.