Op harmonieuze wijze gemengd

Wil je een tijdloze, minimalistische keuken met ingetogen elegantie tegelijkertijd? Het fluweel eiken greige van dit keukenensemble zou de oplossing kunnen zijn. De onopvallende greige kleur geeft deze set een elegante maar neutrale basis die de eenvoudige en duidelijke uitstraling van de minimalistische stijl benadrukt. Deze combinatie creëert een rustige sfeer waarin elk detail bewust is gekozen. De verfijnde eenvoud van het minimalistische ontwerp wordt versterkt door de rustige kleurtint, waardoor dit keukenensemble een zachte aantrekkingskracht krijgt die ongeëvenaard is.

Deze variant is tot in de puntjes doordacht: naast de speciale architectuur van de ruimte en de keuken zijn de technische kenmerken die in dit ensemble zijn ingebouwd fascinerend. Zoals de twee kasten met Climber, een sensorgestuurde elektrische glazen jaloezieën front in zwart met een glazen plank. Of de LED-verlichting met kleurtemperatuurregeling. Ondanks de hoogwaardige technologie ligt de visuele focus hier op esthetiek: de bronzen sierlijsten vinden hun tegenhanger in de bronzen achterwand van de keuken. Dankzij open legplanken kunnen deze worden uitgerust met favoriete gerechten of decoratieve elementen.

De subtiele elegantie van de fronten in greige fluweel eiken wordt geaccentueerd door de combinatie met bronzen sierlijsten. De greige kleur geeft de keuken een tijdloos moderne uitstraling, terwijl de bronzen sierlijsten een vleugje antiek, warmte en subtiele glamour toevoegen. Deze combinatie creëert een gebalanceerd contrast tussen natuurlijke nuances en metalen accenten. De bronzen sierlijsten benadrukken de contouren van het meubilair en voegen visuele vaste punten toe. Deze synergie tussen greige en brons geeft de keuken een uitnodigende charme die de perfectie van eigentijds design combineert met subtiele vintage elementen. Wil je het speciale kleurenspel live ervaren? Bezoek dan onze showrooom!

Prijs: €21.950

De nieuwe landelijke stijl!

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

 

Nergens is ruimte zo waardevol als in de keuken!

Of het nu gaat om individuele inzetelementen voor ladebakken, milieuvriendelijke afvalscheidingssystemen of ruimtebesparende hoekoplossingen: met ons kunt u alle kanten op. Royaal ontworpen meubelen bieden voldoende opbergruimte en slimme indelingssystemen!es zijn erg trendy, zorgen voor een stijlvol ingerichte ruimte en verspreiden een huiselijke sfeer. Verbluffend authentieke houten elementen geven uw keuken een bijzonder flair.

Het nieuwe ophangrailsysteem Sign Emotion.

Lang leve de individualiteit! Rekken met verschillende breedtes en hoogtes en ook speciale features en organizers maken van SignEmotion een flexibele allrounder die op een moderne manier opbergruimte en design combineert. Alle accessoires kunnen er op elke plek worden aan- of opgehangen en blijven beweegbaar op de rail. Dit systeem van aluminium is beschikbaar in het zwart of in metaalkleur.

Tegengestelden trekken elkaar aan!

Vindt u dat een trendbewust interieur met modern-urban uitstraling en een keuken in gezellige landelijke sfeer niet bij elkaar passen? Wij bewijzen het tegendeel met de moderne cottage. Deze moderne landelijke stijl, overtuigend authentiek, biedt het kader voor moderne keukentechniek en slimme functies – alles behalve ouderwets.

De rode biet, een echte powerhouse

Rauw of gekookt: de rode biet is een echte powerhouse vol mineralen die goed is voor de stofwisseling, het immuunsysteem en veel meer. Te verwerken in salades, sapjes of soepen… en zo lekker!