Landelijke keuken ca. 453 / 244 x 100 cm, front: Lak, schiefer grijs mat, werkblad: eiken

Inclusief RVS-inbouwoven Siemens Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasmachine, RVS-inbouwspoelbak, XL-kasten, onderkasten met frontladen, wandborden, servieskasten.

€10.890

De nieuwe landelijke stijl!

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

 

Nergens is ruimte zo waardevol als in de keuken!

Of het nu gaat om individuele inzetelementen voor ladebakken, milieuvriendelijke afvalscheidingssystemen of ruimtebesparende hoekoplossingen: met ons kunt u alle kanten op. Royaal ontworpen meubelen bieden voldoende opbergruimte en slimme indelingssystemen!es zijn erg trendy, zorgen voor een stijlvol ingerichte ruimte en verspreiden een huiselijke sfeer. Verbluffend authentieke houten elementen geven uw keuken een bijzonder flair.

Het nieuwe ophangrailsysteem Sign Emotion.

Lang leve de individualiteit! Rekken met verschillende breedtes en hoogtes en ook speciale features en organizers maken van SignEmotion een flexibele allrounder die op een moderne manier opbergruimte en design combineert. Alle accessoires kunnen er op elke plek worden aan- of opgehangen en blijven beweegbaar op de rail. Dit systeem van aluminium is beschikbaar in het zwart of in metaalkleur.

Tegengestelden trekken elkaar aan!

Vindt u dat een trendbewust interieur met modern-urban uitstraling en een keuken in gezellige landelijke sfeer niet bij elkaar passen? Wij bewijzen het tegendeel met de moderne cottage. Deze moderne landelijke stijl, overtuigend authentiek, biedt het kader voor moderne keukentechniek en slimme functies – alles behalve ouderwets.

De rode biet, een echte powerhouse

Rauw of gekookt: de rode biet is een echte powerhouse vol mineralen die goed is voor de stofwisseling, het immuunsysteem en veel meer. Te verwerken in salades, sapjes of soepen… en zo lekker!