Loft keuken in industrial style ca. 300 / 183 x 110 cm, front: laklaminaat, grafietzwart ultramat / eiken, werkblad: eiken / Nero

Inclusief inbouwoven met pyrolysefunctie Bauknecht Energieklasse A+, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora, koel-vriescombinatie Bauknecht, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Bauknecht Energieklasse B, inbouw-designspoelbak, XL-kasten, wandkasten met klapdeur, onderkast met frontladen.

€13.150

Frisse lucht bij het koken

Greeploos, praktisch, goed.

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

 

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevinden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Wit, een tijdloze klassieker.

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.

Natural living: gewoon gezellig

Moderne houten inrichtingen zijn in de mode en zorgen voor een gezellige sfeer. Bijzonder elegant is een mix van bij elkaar passende effen tinten en glasaccenten. Onze houten inrichtingen zijn functioneel en altijd eigentijds, en bieden eerstklassig keukencomfort met huiselijke charme.