fbpx

Loftkeuken ca. 307 x 100 / 180 cm, front: lak, wit ultrahoogglans, werkblad: beton grijs repro

Inclusief RVS-inbouwoven Progress Energieklasse A, keramische kookplaat Progress, RVS-eilandschouw, koelkast Progress, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Progress, RVS-inbouwspoelbak, onderkasten met grote laden, wandborden.

€7.290

Greeploos, praktisch, goed.

Voor een royale, open indeling van uw woonruimte met een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonkamer zijn ze de eerste keus: gesloten fronten met rechte lijnen zonder zichtbare handgrepen. Het puristische design overtuigt door zijn tijdloze elegantie en scoort met heel duidelijke praktische voordelen. Gladde fronten kunnen heel vlot worden gereinigd en er zijn geen grepen of knoppen waaraan de hobbykok kan blijven haken.

Frisse lucht bij het koken

De goed georganiseerde keuken!

Functionaliteit en design in de keuken zien wij niet als tegenpolen. Stijlvolle ladekasten bieden veel comfort en opbergruimte. Met één enkele ladekast is vaak veel mogelijk.

Wit, een tijdloze klassieker.

Bij deze keukenlijn van Enka Keukens kan het bovenste greepprofiel van onderkasten ook worden verlicht, wat voor een aantrekkelijke en stijlvolle sfeer zorgt.

Integrale woonideeën met karakter.

De juiste hygiëne in de koelkast.

Veel mensen zijn zich niet bewust van de ziektekiemen die zich in de koelkast kunnen vormen door slechte hygiëne van de koelkast. Daarom is de juiste reiniging hier bijzonder belangrijk. Dus: eerst de koelkast uitruimen en uitzetten. Daarna alle plateaus eruithalen en grondig schoonmaken. Voor de reiniging adviseren wij een alkalische allesreiniger of een keukenontvetter. Na het schoonmaken van de koelkast alles droogwrijven met een schone theedoek. Veel succes!