In harmonie: greige en marmer

Het ontwerp van de greige keukenensemble met calacatta marmer speelt met de kunst van tussenliggende tinten – en wint langs de hele lijn. De fijn afgestemde mix van grijs en beige geeft ruimtes een zekere elegantie en warmte zonder zich te laten gelden. Dankzij zijn voornaamheid kan greige ideaal worden gecombineerd met andere kleuren om subtiele contrasten te creëren die aangenaam zijn voor het oog. Samen met beige, grijs en wit schept het een harmonie van betoverende kracht die kracht en welzijn geeft in het dagelijks leven. Dit effect wordt bevorderd door de minimalistische stijl die de keukenlijn al op zichzelf uitdrukt.

Koken, eten, werken, socializen: de keuken is een ruimte die een hoge plaats inneemt in elk huis. Het is waar iedereen samenkomt. Om het bijzonder huiselijk maar toch functioneel te maken, vult de greige – calacatta kasten en werkbladen zeer goed aan. In dit ensemble wordt de overgang tussen de kook- en eetgedeeltes slim gemarkeerd door verschillende elementen: Enerzijds creëert het centraal geplaatste keukeneiland met geïntegreerde kookplaat een visuele barrière die toch praktisch is voor het hakken, als opslagplaats of als handig buffet. Anderzijds markeert het zacht getextureerde tapijt waarop de eethoek staat, het gezellige eetgedeelte met dressoir. De ontwerpelementen passen als een puzzel in elkaar – esthetisch en functioneel van begin tot einde doordacht.

Geen compromissen. Geen uitweidingen. Altijd recht vooruit. Dat is wat we soms willen van het leven. In design komen dergelijke dromen uit, zoals deze kapstok met zijn kristalwitte voorkant indrukwekkend illustreert. Als een verse deken van sneeuw mengt het kristalwit van de voorkant zich met de muur. Alleen de grijze elementen binnenin de zitting geven het extra diepte. Het lineaire ontwerp wordt versterkt door de voegen, ook grijs, die tussen de voorkanten uitsteken als een expressionistisch kunstwerk, waarbij de strakke lijnen van het ontwerp worden benadrukt. Dit creëert een zitoptie die kunstig ontwerp en praktische functie combineert zonder compromissen aan welke kant dan ook.

Prijs op aanvragen

Greeploos, praktisch, goed!

Voor een royale, open indeling van uw woonruimte met een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonkamer zijn ze de eerste keus: gesloten fronten met rechte lijnen zonder zichtbare handgrepen. Het puristische design overtuigt door zijn tijdloze elegantie en scoort met heel duidelijke praktische voordelen. Gladde fronten kunnen heel vlot worden gereinigd en er zijn geen grepen of knoppen waaraan de hobbykok kan blijven haken.

Frisse lucht bij het koken

De goed georganiseerde keuken!

Functionaliteit en design in de keuken zien wij niet als tegenpolen. Stijlvolle ladekasten bieden veel comfort en opbergruimte. Met één enkele ladekast is vaak veel mogelijk.

Wit, een tijdloze klassieker

Bij deze keukenlijn van Enka Keukens kan het bovenste greepprofiel van onderkasten ook worden verlicht, wat voor een aantrekkelijke en stijlvolle sfeer zorgt.

Integrale woonideeën met karakter!

De juiste hygiëne in de koelkast

Veel mensen zijn zich niet bewust van de ziektekiemen die zich in de koelkast kunnen vormen door slechte hygiëne van de koelkast. Daarom is de juiste reiniging hier bijzonder belangrijk. Dus: eerst de koelkast uitruimen en uitzetten. Daarna alle plateaus eruithalen en grondig schoonmaken. Voor de reiniging adviseren wij een alkalische allesreiniger of een keukenontvetter. Na het schoonmaken van de koelkast alles droogwrijven met een schone theedoek. Veel succes!