Home » Nieuwe keuken kosten

Een nieuwe keuken: wat zijn de kosten?

Wat gaat een nieuwe keuken kosten? Dat vraagt u zich vast af als u een nieuwe keuken wilt. Er is helaas geen eenduidig antwoord op deze vraag, maar als u langskomt bij Enka Keukens in Utrecht kunnen we u een indicatie geven. Het is onder andere afhankelijk van de grootte van de keuken, de materialen en de voorzieningen.

Wilt u meer weten over onze keukens?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via onderstaande knop.

✓  Gratis 3D-tekening

✓  Vrijblijvend advies

✓  Prijs-kwaliteitsverhouding

Aan een nieuwe keuken hangen veel kosten

Een ding is zeker: aan een nieuwe keuken zijn veel kosten verbonden. Het is een grote investering, maar de keuken gaat dan ook tientallen jaren mee. Als u flexibel bent qua ontwerp, kunt u echter wel kosten besparen. Zo kunt u bijvoorbeeld voordeliger materiaal kiezen of een eenvoudigere opstelling laten maken. Bent u benieuwd wat uw keuken op maat zou kosten als u die bij ons zou kopen? Dan kunt u een offerte aanvragen om een idee te krijgen van de prijs voor een nieuwe keuken. Om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken en de kosten die daaraan verbonden zijn, raden wij u aan om langs te komen bij ons keukencentrum.

Keuken kookeiland
keuken scandinavische stijl

Geef uw wensen en verwachtingen aan ons door

Als u een nieuwe keuken wilt, is het vanzelfsprekend dat u benieuwd bent naar de kosten. Omdat dit erg verschilt per model, kunt u voor een prijsindicatie het beste een afspraak maken bij onze zaak. Neem hiervoor contact met ons op via info@enkakeukens.nl. Als u eerst nog wat inspiratie op wilt doen, kunt u ook gratis ons magazine aanvragen.

Waar bent u naar opzoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Afspraak inplannen?

Heb jij interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Enka Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs in onze showroom!