Home » Offerte keuken

Offerte voor uw nieuwe keuken

Als u bij ons precies heeft gevonden waar u naar zoekt, kunt u snel een offerte voor uw keuken door ons laten opstellen. Enka Keukens uit Utrecht zorgt altijd voor een passend en transparant voorstel, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Het is zelf mogelijk offertes van andere verkopers met die van ons te vergelijken. U zult zien dat wij de beste en de goedkoopste zijn!

Wilt u meer weten over onze keukens?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via onderstaande knop.

✓  Gratis 3D-tekening

✓  Vrijblijvend advies

✓  Prijs-kwaliteitsverhouding

Vraag snel een offerte aan voor uw keuken

Het traject van de keuken in uw woning begint bij het opstellen van een goede offerte. In deze offerte neemt ons keukencentrum alle relevante zaken voor uw keuken mee. Tot in de kleinste details verzorgen wij een maximale duidelijkheid. Zo weet u wat u aan ons heeft én ziet u hoe wij aan uw verwachtingen voldoen. Wat we u al wel kunnen vertellen, is dat u bij ons beslist het meeste keukenplezier ontvangt tegen de laagst mogelijke prijs. Naast uw offerte creëren wij voor een 3D-ontwerp om het beeld van uw keuken voor u helemaal compleet te maken. Wilt u bijvoorbeeld weten hoeveel de Bora X Pure u kost? Dan geven wij u graag een indicatie van de kosten voor uw nieuwe keuken.

Keuken kookeiland
keuken scandinavische stijl

Geef uw wensen en verwachtingen aan ons door

Wilt u weten wat de kosten zullen zijn van uw keukenopstelling? Ontdek dit dan snel door ons een passende offerte op te stellen voor uw keuken. Doe uw aanvraag door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op 030 246 8205. Als u nog inspiratie wilt opdoen, plan dan een bezoek aan onze keukenshowroom in.   

Waar bent u naar opzoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Afspraak inplannen?

Heb jij interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Enka Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs in onze showroom!