Rechte keuken ca. 360 cm, front: Laklaminaat, taupe grijs ultramat / decor eiken Sierra, werkblad: decor eiken Sierra

Deze rechte keuken combineert functionaliteit met een eigentijds design. Met een lengte van ongeveer 360 centimeter biedt de keuken voldoende ruimte voor kookplezier en opslag.

Het front van de keuken is uitgevoerd in laklaminaat, waarbij de taupe grijze ultramatte afwerking een moderne uitstraling geeft. De combinatie met het decor eiken Sierra voegt een natuurlijk element toe aan het geheel. Het werkblad, eveneens uitgevoerd in decor eiken Sierra, vormt een harmonieus geheel en biedt een duurzaam en stijlvol oppervlak.

De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inbouwoven in zwart van Junker met Energieklasse A, waarmee je nauwkeurig kunt bakken en braden. De keramische kookplaat van Junker, model JR36DT54, biedt een efficiënte kookervaring. De platte afzuigkap van Junker, model JD36AL51 met Energieklasse B, zorgt voor effectieve en stijlvolle ventilatie.

De koelkast van Junker, model JC40KCSE0 met Energieklasse E, biedt voldoende ruimte voor het bewaren van verse ingrediënten. De volledig geïntegreerde vaatwasmachine van Junker, model JS55X01ITE met Energieklasse E, maakt de keuken compleet door de afwas moeiteloos te verzorgen.

De RVS-inbouwspoelbak van Rodi Okio Line 85 Deep voegt niet alleen functionaliteit toe, maar draagt ook bij aan het moderne ontwerp van de keuken. Wandkasten met klapdeur bieden handige opbergruimte voor keukengerei en voorraad, waardoor de keuken overzichtelijk en georganiseerd blijft.

Deze rechte keuken is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een eigentijdse keuken met hoogwaardige apparatuur en stijlvolle details.

Prijs: €9.890

Eenvoudig en helder, de lijnkeuken

Vuile vingerafdrukken behoren tot het verleden

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

 

Natuurlijk gezellig: een plaats voor de natuur

Moderne houten inrichtingen met elegante structuren en warme nuances zijn erg trendy, zorgen voor een stijlvol ingerichte ruimte en verspreiden een huiselijke sfeer. Verbluffend authentieke houten elementen geven uw keuken een bijzonder flair.

De juiste hygiëne in de koelkast

Veel mensen zijn zich niet bewust van de ziektekiemen die zich in de koelkast kunnen vormen door slechte hygiëne van de koelkast. Daarom is de juiste reiniging hier bijzonder belangrijk. Dus: eerst de koelkast uitruimen en uitzetten. Daarna alle plateaus eruithalen en grondig schoonmaken. Voor de reiniging adviseren wij een alkalische allesreiniger of een keukenontvetter. Na het schoonmaken van de koelkast alles droogwrijven met een schone theedoek. Veel succes!