Rechte keuken

Rechte keuken kopen? Onze specialisten staan voor u klaar om uw droomkeuken tot leven te brengen. Bezoek onze website voor meer inspiratie.

Assortiment rechte keuken

Bent u van plan een rechte keuken te kopen? Deze keukenopzet is een veel voorkomende soort keuken. Enka Keukens heeft een uitgebreid palet van verschillende soorten en maten rechte keukens geselecteerd om een assortiment te creëren van ruime keuze. In diverse interieurstijlen bieden wij complete en functionele keukens aan van hoge kwaliteit. Leent uw keukenruimte zich het beste voor een recht gevormde keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

rechte_keuken

Voordelen van een rechte keuken

Veel mensen kiezen voor een rechte keuken wanneer er niet veel ruimte beschikbaar is. Dit is een logische gedachten, want over het algemeen neemt een rechte keuken door het kleinere formaat, minder ruimte in beslag. De indeling van de keuken is hierdoor eenvoudig en traditioneel. Bovendien heeft de rechte keuken nog meer potentie! Mocht uw kookgelegenheid het toelaten om gebruik te maken van net iets meer ruimte, dan kunt u de keuken uitbreiden met een extra keukenblok. Een eilandenblok dat u de mogelijkheid geeft om nog meer dimensie aan uw keuken te geven. Denk aan meer opbergruimte, een kookeiland of een spoeleiland. Of wilt u liever een keukenbar realiseren? Ook dan kunt u wellicht kijken naar ons Schiereiland keuken aanbod. Enka Keukens biedt u meer mogelijkheden!

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

Keukenstijlen

Enka Keukens biedt een brede selectie aan moderne keukens en exclusieve keukensHoud u van landelijkhoogglans of juist klassieke keukens? Dan kunt u ook zeker bij ons terecht! Uitstraling is uiteraard zeer belangrijk bij de materiaalkeuze, maar vergeet ook niet het onderhoud. Past de keuken die in gedachten heeft ook bij uw leefomgeving en uw gezinssituatie? Wij denken graag met u mee!

Mogelijkheden

Ondanks het kleinere formaat, zijn er heel veel mogelijkheden met een rechte keuken. Denk bijvoorbeeld aan de opzet van een traditionele indeling. U kunt kiezen voor een opzet met bovenkastjes in combinatie met een complete keukenbenodigdheden indeling. Dat is zeker mogelijk met één werkblad voorzien van spoelbak en kookblad. Maar het is ook mogelijk om een rechte keuken te kiezen zonder bovenkastjes. Dit heeft als voordeel dat het een open uitstraling creëert. In combinatie met een eiland blok zou het extra opbergruimte bieden. 

voordelen_van_een_rechte_keuken

Bezoek brengen

Laat u inspireren door onze gevarieerde selectie moderne keukens, industriële keukens en vele andere verschillende soorten interieurstijlen. Komt u liever langs om de keukens van dichtbij te bewonderen? Bezoek dan ons 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Rechte keuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een greeploze de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een afspraak.
Neem contact op