RVS keuken

Een RVS keuken met ultieme design uitstraling? Enka Keukens weet met een prachtig assortiment en onnavolgbare deskundigheid, uw droom te verwezenlijken. Gaat uw smaak uit naar een industriële stijl? Dan is de keuze voor een RVS keukenblad, werkblad of aanrechtblad de beste keuze. Het materiaal is tijdloos en duurzaam.

Mogelijkheden RVS keuken 

De mogelijkheden met betrekking tot een RVS keukeninrichting, zijn wellicht meer dan u aanvankelijk denkt. Er zijn verschillende afwerkingen zodat u een keukenstijl naar smaak kunt creëren. Houdt u van modern, strak of juist een robuuste look? U kunt het RVS materiaal mixen met vele stijlen zoals houtlook en hoogglans. U kunt kiezen voor matte oppervlakte of een industrieel bekrast design. Uw keuken zal de ultieme keukensfeer uitstralen. 

Keukenstijlen 

Gaat uw smaak uit naar een industriële keuken stijl of valt u juist op een moderne keuken stijl? Dan kunt u ook zeker bij ons terecht! Uitstraling is uiteraard zeer belangrijk bij de materiaalkeuze, maar denkt u ook aan het onderhoud? De soort keuken behoort ook in de sfeer van het huis te passen zodat de keuken altijd met plezier kan worden gebruikt. Wij denken graag met u mee.

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

RVS keuken kopen? 

RVS keuken kopen of wilt u er zeker van zijn dat dit soort keuken de beste keuze is voor u? Neem telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies of gebruik ons contactformulier. Ook kunt u via onze website direct een afspraak maken met één van onze specialisten. 

Bezoek brengen

Laat u inspireren door ons keuken assortiment. Om de verschillende keukens van dichtbij te kunnen bewonderen, nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U bent van harte welkom in onze 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

RVS keuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een RVS keuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op