Home » Schiereiland keuken kopen

Een schiereiland voor uw keuken kopen

Wilt u een schiereiland voor in uw keuken kopen? Doe dit dan bij Enka Keukens uit Utrecht. Wij hebben namelijk al decennia aan ervaring en hebben in die tijd al mening klant volledig ontzorgd. Dat doen we ook zeer graag voor u. We geven u vrijblijvend advies en nemen samen met u ons aanbod door. Zo wordt het kopen van het ideale schiereiland voor uw keuken gemakkelijk gemaakt.

Wilt u meer weten over onze keukens?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via onderstaande knop.

✓  Gratis 3D-tekening

✓  Vrijblijvend advies

✓  Prijs-kwaliteitsverhouding

Bij ons kunt u uw schiereiland voor uw keuken kopen

Een schiereiland is één van mooie keukenopties die wij u aanbieden. Uit ervaring weten wij dat veel mensen die hun keuken willen uitbreiden twijfelen tussen een volledig vrijstaand kookeiland of de schiereilandvariant. Uiteraard hebben beide opstellingen hun voordelen. Het kopen van een schiereiland vereist doorgaans wel minder ruimte, omdat deze met drie kanten vrijstaat in plaats van vier. Een deelwordt namelijk tegen uw keukenwand geplaats. U heeft in ons keukencentrum uiteraard de vrijheid om de stijl die bij u past zelf uit kiezen. Zo is het mogelijk om een schiereiland met de hippe betonlook te kopen. Of wellicht is een zachte zandkleur wel helemaal iets voor u?

voordelen_van_een_schiereiland_keuken
schiereiland_keuken

Neem zo snel mogelijk contact met ons op

Kies voor ons als uw keukenspecialist als u graag een schiereiland voor in uw keuken wilt kopen. Wij nemen de opties uit onze keukencollectie met u door en zorgen voor een voorstel op maat. Uiteraard is onze eerste advisering geheel vrijblijvend. Benader ons daarom zo snel mogelijk door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op 030 246 8205.

Waar bent u naar opzoek?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >

Afspraak inplannen?

Heb jij interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Enka Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs in onze showroom!