Schiereiland Keuken

Schiereiland keuken kopen? Onze specialisten staan voor u klaar om uw droomkeuken tot leven te brengen. Enka Keukens biedt complete en functionele keukens aan van zeer hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een prachtige keuken voorzien van een schiereiland? Dan bent u aan het juiste adres! Bekijk ons assortiment of lees verder voor meer productinformatie.

Wat is een schiereiland keuken?

Een schiereiland keuken is een keukeneiland dat met één zijkant van het blok grenst aan de wand of in de meeste gevallen, aan het keukenblok. Dit maakt de keuken zeer praktisch en het biedt tal van mogelijkheden wanneer u kiest voor deze keukenopstelling. Een schiereiland dat haaks staat op het keukenblok zal minder ruimte in beslag nemen dan een eilandblok dat los staat. Ook geeft het meer ruimte om met meerdere mensen in de keuken te werken. Maar de perfecte indeling hangt samen met de opstelling die u wenst. Samen kijken wij graag met u naar de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft en naar de indeling van de werkstations. Welke sfeer u wilt creëren is ons uitgangspunt!

schiereiland_keuken

Voordelen van een schiereiland keuken?

Door deze praktische keukenopstelling is het heel fijn om door de ruimte te navigeren. Meestal wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende soorten indelingen: het schiereiland haaks of parallel aan het keukenblok geplaatst. Bij de eerste optie ontstaat er een T-opstelling. De tweede opstelling is het meest te vergelijken met een kookeiland of een spoeleiland en zal een luxe uitstraling brengen. Vooral wanneer u een kleinere keukenruimte heeft en daarom gebruik wilt maken van een rechte keuken, kan een schiereiland de perfecte optie zijn. Zo kunt u op deze manier uw keuken uitbreiden met meer werkruimte en de keuken voorzien van een luxe ambiance.

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

Mogelijkheden van een schiereiland keuken

Eén van de speciale mogelijkheden om uw keuken extra uniek te maken, is de optie om een bar te realiseren. Zo kunt u op een efficiënte manier te gaan met de ruimte die u heeft. Bij een keuken met deze vorm, zijn er meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Zo kunt u creatief te werk gaan bij het samenstellen van de werkstations. Dit voegt weer een heel andere sfeer toe aan de keuken. Wanneer u graag extra werkruimte wilt aanleggen, is dit een ideale indeling. Enka Keukens biedt u verschillende mogelijkheden.

Keukenstijlen

Zoekt u een landelijke keukenstijl? Of gaat uw smaak meer de klassieke kant op? Voor diverse interieurstijlen kunt u bij ons terecht! Wij adviseren u graag bij het bepalen van stijl, materialen en keukenvormen. Onze specialisten kunnen u vrijblijvend voorzien van bijbehorende informatie en aandachtspunten. Een keuken behoort namelijk ook in de leefomgeving te passen, zodat de keuken altijd efficiënt kan worden gebruikt. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte keuken. 

voordelen_van_een_schiereiland_keuken

Bezoek brengen

Om wooninspiratie op toe doen bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u ons gevarieerde assortiment van dichtbij bewonderen. Wellicht helpt een bezoek bij uw keuze. Bovendien kunnen onze specialisten u de mogelijkheden laten zien. Bezoek ons in Domstad Utrecht!
Bezoek onze showroom

Schiereiland keuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een schiereiland vorm keuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een afspraak.
Neem contact op