fbpx

Showroomkeukens

Ben jij op zoek naar een showroomkeuken? Ontdek onze prachtige collectie bij Enka Keukens! We bieden een ruime selectie showroomkeukens tegen voordelige prijzen. Als we nieuwe keukens aan onze showroom toevoegen, willen we de bestaande keukens vervangen. Dit betekent dat jij kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen op onze showroomkeukens.

Bij Enka Keukens streven we naar kwaliteit en tevredenheid. Onze showroomcollectie bestaat uit hoogwaardige keukens die zorgvuldig zijn onderhouden en gecontroleerd. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, landelijke of designkeuken, wij hebben verschillende stijlen en indelingen beschikbaar.

Het kopen van een showroomkeuken heeft vele voordelen. Je kunt direct genieten van een prachtige keuken, zonder te wachten op productie- en installatietijden. Bovendien profiteer je van aanzienlijke kortingen ten opzichte van de originele prijs. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en begeleiden bij het vinden van de perfecte showroomkeuken.

Waarop letten bij showroomkeukens kopen?
Bij het aanschaffen van een showroomkeuken zijn er enkele belangrijke punten om op te letten. Zorg ervoor dat je de afmetingen van de ruimte waarin de keuken komt nauwkeurig meet. Controleer ook of de aansluitingen op de juiste plaats zitten en verplaats ze indien nodig, zodat de showroomkeuken correct kan worden geïnstalleerd. Op deze manier kun je nauwkeurig beoordelen of de showroomkeuken geschikt is om te kopen voor jouw woning.

 

Voor- en nadelen van een showroomkeuken?
Een groot voordeel van een showroomkeuken is de lage prijs. Bovendien is er geen levertijd, waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe keuken. Dit is vooral handig in situaties zoals een onverwachte verhuizing of een huiselijke calamiteit, waarbij je niet lang kunt wachten. Daarnaast kun je de showroomkeuken op een afgesproken tijdstip ophalen en meteen in je eigen huis installeren. Makkelijk toch?

 

Wil je de showroomkeuken in de Enka Keukens winkel graag hebben?
Dan betaal je het bedrag dat op de website en in de showroom wordt weergegeven voor een showroomkeuken. Er is geen onderhandeling, je krijgt meteen de beste prijs. We plannen een afspraak voor het ophalen van de showroomkeuken, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het transport. Zodra je de keuken hebt opgehaald, is deze volledig van jou en kun je genieten van je voordelige nieuwe showroomkeuken! Als je er toch voor kiest om het te laten bezorgen en monteren, is dat uiteraard ook mogelijk! In dat geval worden de kosten hiervoor apart in rekening gebracht.

 

Waarom een Enka Keukens showroomkeuken kiezen?
Met een showroomkeuken van Enka Keukens maak je de beste keuze zonder langdurig twijfelen. Als je huidige keuken dringend aan vervanging toe is, maar je binnenkort van plan bent te verhuizen en daarom niet te veel wilt uitgeven aan een nieuwe keuken, is een showroomkeuken de ideale optie. Je krijgt exact dezelfde keuken voor een aanzienlijk lagere prijs dan een volledig nieuwe keuken. Waarom meer betalen als je met een showroomkeuken van Enka Keukens dezelfde kwaliteit kunt krijgen?

 

Profiteren van onafhankelijk advies bij onze showroomkeukens
Bij onze showroomkeukens profiteer je ook van onafhankelijk advies. Onze afgeprijsde showroomkeukens verkeren in uitstekende staat en zijn volledig uitgerust met ongebruikte keukenapparatuur. Bovendien is de levertijd van de keuken veel korter dan gebruikelijk. Heb je een keuken op het oog? Maak een afspraak bij Enka Keukens en bekijk de keuken ter plekke. Wie weet staat jouw favoriete keuken binnenkort wel in je woning!

Showroom voor keukens in Utrecht

Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor keukens in Utrecht, waar u keukens in alle soorten en maten vindt. Toch is bij ons maar één ding de standaard; dat is onvervalste kwaliteit. Enka Keukens staat voor u klaar om u te laten zien welke opties u geniet uit ons volledige aanbod. Graag lopen we uw wensen na en zorgen wij voor een voorstel op maat. Voor elk hebben wij wel wat wils in onze showroom én we hebben altijd een aanbod voor een keuken in de uitverkoop.

Kom snel langs in onze showroom voor hoogwaardige keukens

Het keukencentrum van Enka Keukens is al meer dan twee decennia een vooraanstaande speler in de keukenwereld. Door deze ervaring weten wij precies waar onze klanten bij gebaat zijn. Vanuit onze showroom voor keukens bieden wij dan ook verschillende prettige voordelen aan. Zo ontvangt u van ons een gratis 3D-tekening én betaalt u de offerte voor uw keuken altijd pas achteraf. Zo maken wij het in onze showroom gemakkelijk voor u om de perfecte keuken te kopen.

Diverse keukenopstellingen

Bij ons is het mogelijk om verschillende keukenopstellingen aan te schaffen. Zo is onze showroom perfect voor het vinden van een mooi kookeiland. Dat is zeer praktisch en creëert veel handige ruimte. Ook vindt u in ons aanbod opties voor een hoekkeuken. Bekijk onze collectie aan keukens alvast om na te gaan of uw ideale keuken momenteel bij onze showroom in de uitverkoop staat.

Altijd wel een mooie keuken in de uitverkoop

Wij willen het kopen van een mooie keuken graag zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom biedt onze showroom ook altijd een mooie keuken aan in onze uitverkoop. Zo betaalt u dus echt de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. In de uitverkoop van onze showroom vindt u eveneens verschillende keukensoorten, zoals greeploze keukens.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Als u onze showroom wilt bezoeken voor uw keukens of een keuken in de uitverkoop, neem dan snel contact met ons op. Neem hiervoor contact met ons op en bel naar 030 246 8205. U kunt alle wensen bij ons kenbaar maken. Wij reageren uiteraard zo snel mogelijk op uw aanvraag.       

Meer insipiratie nodig?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >

Klanten beoordelen ons met een 9,3 op Qasa

Voordelige keuken

Super goed ontvangen in de showroom. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De adviseur denkt mee en geeft tips. Keuken is volgens afspraak op de juiste dag geleverd en netjes gemonteerd.

Een aanrader

Wij hebben een keuken gekocht bij ENKA keuken. Zijn er prettig geholpen een prachtige keuken voor een goede prijs. Zeker een aanrader om daar te kopen. Kregen ook nog een prachtige bos bloemen en veel kookplezier toegewenst

Montage vlekkeloos

Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos de monteur was wel erg vroeg aanwezig (07:00)