Spoeleiland

Spoeleiland voor in het midden van uw keuken? Goed nieuws, want voor de mooiste keukens bent aan het juiste adres! Enka Keukens biedt een uitgebreid assortiment aan. Profiteer van een ruime keuze aan verschillende keukensoorten en interieurstijlen. Allemaal voorzien van een spoeleiland. Wij bieden complete en functionele keukens aan van hoge kwaliteit.

Voordelen spoeleiland

Wanneer u kiest voor een spoeleiland, zal de sfeer van uw keukeninterieur vormen aannemen die u nog nooit heeft ervaren. Door het toevoegen van een spoeleiland, wordt de keuken het kloppend hart van het huis! Het zorgt voor efficiëntie en extra bergruimte. Bovendien brengen dit soort keukens heel veel gezelligheid met zich mee, door het bar-gevoel van een spoeleiland. Een eilandopstelling maakt de indeling overzichtelijk en modern. Het is ook mogelijk om een spoelopstelling in te ruilen voor een kookeiland voor een efficiëntere indeling. Dat verschilt uiteraard per keuken. Enka Keukens biedt u verschillende mogelijkheden die bij u wensen aansluiten.

spoeleiland

Mogelijkheden van een spoeleiland

U kunt het spoeleiland gebruiken voor de afwas, het tafelen, maar ook bijvoorbeeld als werkplaats. Het eiland kan aangepast worden aan de stijl van de rest van de keuken. Een eilandopstelling geeft de ruimte voor extra lades en kastruimte. Hierdoor is alles binnen handbereik. Een creatieve keukenindeling kan verschillende mogelijkheden bieden zoals een eilandopstelling voor de kleinere keukenruimtes. Zo kunt u tevens creatief zijn wat betreft de keukeninrichting. Denk aan een spoeleiland met een aangrenzende tafel. Hierdoor kan het aanrechtblad ook als tafel worden gebruikt.

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

Assortiment

Enka Keukens biedt een uitgebreid palet van verschillende soorten en maten keukens voorzien van een kookeiland. Wij bieden stijlvolle keukens aan van hoge kwaliteit. U kunt een beroep doen op onze expertise, om te bekijken welke interieurstijl bij u en uw familie past. Wij helpen u een keuken te kiezen uit ons assortiment, die past bij uw keukenruimte. Met zorg en aandacht hebben wij een diverse selectie samengesteld. Zo kunt u kiezen uit verschillende keukens waarbij diverse materialen gebruikt worden zoals hoogglans of houtlook. Wij zijn er zeker van dat u de juiste keuken kunt vinden bij ons. Een splinternieuwe keuken die het beste past binnen uw wensen en leefomgeving. Wij denken graag met u mee.

spoeleiland_keuken

Bezoek brengen

Laat u inspireren door onze gevarieerde assortiment landelijke keukens, industriële keukens en vele andere mogelijkheden. Komt u liever langs om de keukens met spoeleiland van dichtbij te bewonderen? Bezoek dan ons 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Spoeleiland keuken bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een spoeleiland de beste keuze is voor u? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken.
Neem contact op