Meer vrije ruimte om te wonen en te leven

Bij Enka Keukens nodigen we u uit om de perfecte keuken te vinden die past bij uw levensstijl en smaak. Onze moderne keukens combineren strakke lijnen, warme kleuren en gevarieerde oppervlakken om een ​​uitnodigende en eigentijdse sfeer te creëren. De tinten fijn eik-licht en grafietgrijs vormen een harmonieuze mix van moderniteit en natuurlijke charme.

Ontdek het kleurenpalet geïnspireerd op de natuur, met tinten als lichtbruin, rijk groen en mysterieus antraciet, dat een gevoel van evenwicht, frisheid en verbondenheid met de natuur brengt. Onze keukens stralen gezelligheid uit, waardoor u zich direct thuis voelt. De diverse texturen en slim geplaatste open kasten bieden niet alleen een praktische opbergruimte, maar voegen ook karakter toe aan uw keuken. Laat Enka Keukens uw thuis transformeren met een keuken die uitnodigt tot heerlijke momenten en memorabele ervaringen.

Prijs: €23.950

Een trend die tegenstellingen verenigt

Helder van structuur, sterk van karakter en authentiek: keukens in de populaire beton- of steentrend belichamen een designgerichte lifestyle en ademen kracht en duurzaamheid. Tegelijkertijd staan deze interieurs voor authenticiteit en natuurlijkheid, want de natuur vormt met haar veelvoud aan materialen en oppervlakken de beste inspiratie voor onze interieurs…

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevinden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Zo ontstaat een onderscheidend woondesign.

Bij deze keukenlijn van Enka Keukens kan het bovenste greepprofiel van onderkasten ook worden verlicht, wat voor een aantrekkelijke en stijlvolle sfeer zorgt.

Een goed georganiseerde keuken!

Het nieuwe thuisgevoel

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde ontbijtbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Stijl en genot in de keuken: een heerlijke combinatie!

Perfect in beeld gezet eiland

Met een kookeiland creëert u een stukje individualiteit, en een eiland biedt ook voldoende ruimte voor decoratie. Wat dacht u van losse takken of grassen in een royale stenen vaas? Trouwens, losse takken kunnen in elk seizoen als decoratie dienen.