Stijlvolle eilandkeuken ca. 243 / 336 / 230 x 110 cm, front: beton schiefer grijs, werkblad: Quartz Steen Epic Black

Inclusief 2x inbouwoven zwart Bosch Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora, koelkast Progress, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Progress, RVS-inbouwspoelbak, XL-kasten, onderkasten met grote laden, plankenreksysteem, eetbar.

€19.998

Een trend die tegenstellingen verenigt.

Helder van structuur, sterk van karakter en authentiek: keukens in de populaire beton- of steentrend belichamen een designgerichte lifestyle en ademen kracht en duurzaamheid. Tegelijkertijd staan deze interieurs voor authenticiteit en natuurlijkheid, want de natuur vormt met haar veelvoud aan materialen en oppervlakken de beste inspiratie voor onze interieurs…

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevinden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Zo ontstaat een onderscheidend woondesign.

Bij deze keukenlijn van Enka Keukens kan het bovenste greepprofiel van onderkasten ook worden verlicht, wat voor een aantrekkelijke en stijlvolle sfeer zorgt.

Een goed georganiseerde keuken!

Het nieuwe thuisgevoel.

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde ontbijtbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Stijl en genot in de keuken: een heerlijke combinatie!

Perfect in beeld gezet eiland.

Met een kookeiland creëert u een stukje individualiteit, en een eiland biedt ook voldoende ruimte voor decoratie. Wat dacht u van losse takken of grassen in een royale stenen vaas? Trouwens, losse takken kunnen in elk seizoen als decoratie dienen.