Witte keukens

Witte keukens zijn heel populair. Ze geven een elegante en luxe uitstraling. De keukenopstelling is heel functioneel, waardoor u verschillende kleuren kunt gebruiken. Enka Keukens biedt een geweldig assortiment van de meest uiteenlopende moderne keukens. Lees hier meer over onze witte keukens.

Kenmerken witte keukens

Wit is een tijdloze kleur en kunt u verwerken in elk interieur. Houdt u niet van felle kleuren? Dan kunt u kiezen voor een volledig witte keuken. Wilt u kleur toevoegen? Kies dan voor een donker aanrechtblad, een mooie achterwand of diverse accessoires van verschillende kleuren. Dit zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Als u op zoek bent naar een elegante en chique keuken, kies dan voor een witte hoogglans keuken met een groot kookeiland. Keukenkasten en kookeilanden zorgen voor een verfijnde en elegante uitstraling. Een glanzend witte keuken is perfect wanneer uw woonkamer donker is. Witte kleuren zorgen voor extra licht in uw keuken. Is alles al vrij licht? Dan is een mat witte keukens ook een geweldige optie om voor te kiezen.

witte keuken

Voordelen witte keukens

Een witte keuken is en blijft ontzettend populair. Er zijn een aantal redenen te noemen waarom mensen zo vaak voor een witte keuken kiezen:

  • Witte keukens creëren een rustige sfeer
  • Witte keukens zorgen voor licht en ruimte
  • Witte kleuren passen bij elke keukenstijl
  • Wit is te combineren met alle kleuren materialen

 

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

Inspiratie

Wij inspireren u graag met onze brede collectie keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in diverse interieurstijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze 1.100 M2 grote showroom in Utrecht. Wij bieden u de volgende voordelen aan: 

  • Gratis 3D-tekening op maat
  • A-kwaliteit voor de laagste prijs
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Betaal uw keuken achteraf

Witte keuken kopen?

Witte keuken kopen of eerst bekijken of dit de juiste keuze is voor u en uw familie? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen voor een vrijblijvend persoonlijk advies of gebruik ons contactformulier. U heeft ook de optie om direct een afspraak te maken met één van onze specialisten, dat doet u via de website. Heeft u nog vragen over onze witte keukens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

keuken wit

Bezoek brengen 

Laat u inspireren door onze vele kleurmogelijkheden en door onze prachtige selectie moderne keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in verschillende tinten en stijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze unieke showroom in Utrecht.
Bezoek onze showroom

Witte keuken op maat bestellen?

Wilt u uw droomkeuken op maat gemaakt? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een afspraak. Wij adviseren uw graag over de mogelijkheden van een keuken op maat speciaal voor u!

Neem contact op