Zandkleur keukens

Zandkleur keuken kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment aan zandkleur keukens met de beste keukenapparaten. Voor een keuken zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen eindeloos. Een keuken van zandkleur is geweldig te combineren met wit. Deze keuken heeft een natuurlijke, elegante en frisse look. Lees hieronder meer over zandkleur keukens.

Combineren

Zandkleur is perfect te combineren met verschillende materialen en kleuren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het te combineren met een houtsoort als werkblad of met marmer. Er is ook de mogelijkheid om het ton sur ton te laten doen. Dat betekent dat het blad dezelfde kleur heeft als de rest van de keuken, zandkleur in dit geval. Voor kranen en spoelbakken kan het bijvoorbeeld mooi zijn om te kiezen voor koper, goud of matzwart. Koper en goud zullen de boel een beetje opwarmen, terwijl matzwart het echt stoer kan maken. Zo kun je in een zandkleur keuken alle kanten op, net wat het beste bij jou en je interieur past.

zandkleur keuken

Voordelen zandkleur keukens

Een keuken met zandkleur is een geweldige kleur om te kiezen als keuken. Er zijn een aantal redenen te noemen waarom mensen voor een zandkleur keuken moeten kiezen:

  • Zandkleur is een warme basiskleur die goed samengaat met andere kleuren
  • Zandkleur is een tijdloze kleur en wordt in veel landen als basiskleur gebruikt
  • Zandkleur past bij natuurlijke tinten en materialen
  • Zandkleur is een populaire en trendy kleur
  • Zandkleur past goed bij de stijl: minimalisme, Japans en Scandinavisch, maar ook voor natuurlijke interieurs
  • Zandkleur is een kleur die in veel materialen voorkomt zoals hout, riet en jute

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

INSPIRATIE 

Wij inspireren u graag met onze brede collectie keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in diverse interieurstijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze 1.100 M2 grote showroom in Utrecht. Wij bieden u de volgende voordelen aan:

Gratis 3D-tekening op maat

A-kwaliteit voor de laagste prijs

Persoonlijk advies

Meer dan 20 jaar ervaring

Betaal uw keuken achteraf

Zandkleur keuken kopen? 

Zandkleur keuken kopen of eerst bekijken of dit de juiste keuze is voor u en u en uw familie? Wij kunnen u helpen met persoonlijk en eerlijk advies. Op onze website kunt u ook direct een afspraak maken met één van onze specialisten. U bent ten alle tijden welkom in onze showroom. Heeft u nog vragen over onze keukens in zandkleur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

keuken zand

Bezoek brengen

Laat u inspireren door ons keuken assortiment. Om de verschillende keukens van dichtbij te kunnen bewonderen, nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U bent van harte welkom in onze 1.100M2 grote showroom in Domstad Utrecht.
Bezoek onze showroom

Zandkleur keuken op maat bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat een zandkleur keuken de beste keuze is voor u? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op