Zwarte keukens

Zwarte keuken kopen? Onze specialisten staan voor u klaar om uw perfecte keuken tot leven te brengen. Met een zwarte keuken zijn er ontzettend veel verschillende manieren om je keuken stijlvol te maken. U kunt het combineren met allerlei andere soorten kleuren en materialen. Enka Keukens biedt een prachtig assortiment van de meest uiteenlopende moderne keukens. Lees hier meer over deze prachtige zwarte keukens met een unieke uitstraling.

Kenmerken zwarte keuken

In landelijke en klassieke stijlen zijn kleuren zoals zwart helaas zeldzaam. Zwart zie je tegenwoordig steeds vaker terug in industriële, design en moderne keukens. Vroeger werd zwart vaak geassocieerd met duisternis en ongezelligheid. Tegenwoordig staan ze voor moderniteit en luxe. Het geheim zit hem vooral in hoe zwart in de keuken wordt verwerkt. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om zwart op een prachtige manier toe te voegen aan uw interieur. Je hebt bij Enka Keukens een groot assortiment aan verschillende soorten zwarte keukens.

zwarte keukens

Voordelen Zwarte keukens

Een zwarte keuken is en blijft ontzettend populair. Er zijn een aantal redenen te noemen waarom mensen zo vaak voor een zwarte keuken kiezen:  

  • Zwarte keukens zijn uniek. Als je wilt opvallen, dan zijn zwarte keukens een goede optie
  • Zwart kun je combineren met andere kleuren
  • Zwart is er in veel verschillende tinten en materialen. Zo kunt u ook voor zwarte keukens kiezen met hoogglans en mat. Ook kunt u tussen een zwart kookeiland en een zwarte wandkeuken kiezen.
  • Als u echt alles zwart wilt dan zijn er veel opties mogelijk: zo zijn er bijvoorbeeld zwarte ovens, zwarte kranen en nog veel meer opties waaruit u kunt kiezen.

21%
korting op je gehele keuken
BTW-vrije dagen

Maak een afspraak

Inspiratie

Wij inspireren u graag met onze brede collectie keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in diverse interieurstijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze 1.100 M2 grote showroom in Utrecht. Wij bieden u de volgende voordelen aan: 

  • Gratis 3D-tekening op maat
  • A-kwaliteit voor de laagste prijs
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Betaal uw keuken achteraf

Zwarte keuken kopen?

Zwarte keuken kopen of eerst bekijken of dit de juiste keuze is voor u en uw familie? Neem telefonisch contact op met ons voor een vrijblijvend persoonlijk advies of gebruik ons contactformulier. U kunt ook via onze website direct een afspraak maken met één van onze specialisten. U bent te allen tijde welkom in onze showroom. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

keuken zwart

Bezoek brengen 

Laat u inspireren door onze vele kleurmogelijkheden en door onze prachtige selectie moderne keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in verschillende tinten en stijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze unieke showroom in Utrecht.
Bezoek onze showroom

Zwarte keuken op maat bestellen?

Wilt u uw droomkeuken op maat gemaakt? Neem in dat geval hier contact met ons op of maak een afspraak. Wij adviseren uw graag over de mogelijkheden van een keuken op maat speciaal voor u!

Neem contact op