Een goede oven is onmisbaar in een keuken waar je alles uit haalt. De oven is een van de meest gebruikte apparatuur in de keuken. Het is daarom belangrijk dat de oven goed werkt. Je kunt er even iets mee opwarmen maar ook volwaardige maaltijden mee op tafel zetten. Maar wist je dat er ovens bestaan die nog meer functies vervullen dan alleen een oven? In dit artikelen laten we je kennis maken met de ATAG 3 in 1 oven, maar als je verder leest zul je merken dat het eigenlijk een 5 in 1 oven is.

Stoomfunctie voor hoge en lage temperaturen

De atag 3 in 1 oven beschikt over een intuïtieve stoom functie die makkelijk te gebruiken is. Je kunt er zowel voor kiezen om te stomen op een lage temperatuur als op hoge temperaturen. Je kiest er voor om op een hoge temperatuur te stomen als je volledige gerechten, vis, vlees en groenten wilt stomen. Je kiest juist voor lage temperaturen wanneer je gerechten sous vide wilt garen. Dit houdt in dat vitaminen en de smaak zoveel mogelijk behouden worden. Bij de ATAG 3 in 1 oven komen ook twee speciale ovenschalen om de kwaliteit optimaal te benutten.

Fase bakken – Jouw gerechten in fases bakken

Met de fase bakken functie in te ATAG 3 in 1 oven kun je je gerechten in fases bakken. Je kunt verschillende fases kiezen waarin je gericht doorgaat. Je kunt bijvoorbeeld eerst een gerecht grillen, om dit vervolgens te garen en als laatste te laten stomen. Je kunt daarom de functies helemaal instellen op basis van je gerecht. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. De functie is makkelijk in te stellen en je kan zelf weten hoe de fases in elkaar over lopen.

Magnetron functie

Het neemt veel ruimte in als je magnetron en een oven in je keuken moet installeren. Wanneer je dat ATAG 3 in 1 oven aanschaft heb je dit probleem niet. Deze oven bevat namelijk ook een magnetron functie. Ook heb je voor deze functie geen draaiplateau nodig aangezien de magnetron tot 1.000W aankan. Dit is ook mooi meegenomen omdat een draaiplateau in veel magnetrons niet goed werken bij bijvoorbeeld zware borden en bakjes. De magnetron functies heeft maar liefst 11 verschillende functies waardoor je de magnetron functie ideaal kunt benutten.

Intuïtieve bediening

Kies je voor de CSX46121D versie? Dan heb je ook de functie van intuïtieve bediening. Deze bediening gaat via de metalen knoppen en je ziet precies wat je doet op het oplichtende scherm. Met de linkerknop kun je de hoofdfunctie kiezen, hier vind je alle belangrijke functies en heb je deze snel bij de hand. Na het selecteren van de hoofdfunctie kun je het exacte programma kiezen. Met de andere knop kun je daarna de tijd en temperatuur kiezen. Door deze intuïtieve bediening word je geleid in je keuze, waardoor het gelijk duidelijk is hoe het werkt.

Wij raden de ATAG 3 in 1 oven aan als oven in onze keukens. Ook jou kunnen we adviseren over de soort oven en keuken die geschikt is. Maak vrijblijvend een afspraak op onze website.