Showroom voor keukens in Utrecht

Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor keukens in Utrecht, waar u keukens in alle soorten en maten vindt. Toch is bij ons maar één ding de standaard; dat is onvervalste kwaliteit. Enka Keukens staat voor u klaar om u te laten zien welke opties die u geniet uit ons volledige aanbod. Graag lopen we uw wensen na en zorgen wij voor een voorstel op maat. Voor elk hebben wij wel wat wils in onze showroom én we hebben altijd een aanbod voor een keuken in de uitverkoop.

Kom snel langs in onze showroom voor hoogwaardige keukens

Het keukencentrum van Enka Keukens is al meer dan twee decennia een vooraanstaande speler in de keukenwereld. Door deze ervaring weten wij precies waar onze klanten mee gebaat zijn. Vanuit onze showroom voor keukens bieden wij dan ook verschillende prettige voordelen aan. Zo ontvangt u van ons een gratis 3D-tekening én betaalt u de offerte voor uw keuken altijd pas achteraf. Zo maken wij in onze showtoom het kopen van de perfecte keukens gemakkelijk voor u.

In onze showroom vindt u ook een keukeneiland

Bij ons is het mogelijk om verschillende keukenopstellingen aan te schaffen. Zo is onze showroom perfect voor het vinden van een mooi keukeneiland. Deze kookeilanden zijn zeer praktisch en creëren veel handige ruimte. Daarnaast is een keukeneiland uit onze showroom zeer stijlvol, waardoor ze een aanwinst zijn voor ieder interieur. Laat ook zeker niet na om in onze collectie aan keukens alvast na te gaan of het ideale keukeneiland voor uw keuken momenteel bij ons in de uitverkoop staat.

Onze showroom heeft ook altijd wel een mooie keuken in de uitverkoop

Wij willen graag het kopen van een mooie keuken zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom biedt onze showroom ook altijd een mooie keuken aan in onze uitverkoop. Zo betaalt u dus echt de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. In de uitverkoop van onze showroom vindt u wederom verschillende keukensoorten, zoals een keukeneiland en greeploze keukens. Ook hoogwaardige hoogglans keukens bieden wij hier aan tegen ene mooie prijs.

Neem contact met ons op voor een bezoek aan de showroom

Als u onze showroom wilt bezoeken voor uw keukens, een keukeneiland, of een keuken in de uitverkoop, neem dan snel contact met ons op. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 030 246 8205. U kunt alle wensen bij ons kenbaar maken. Uiteraard, reageren wij zo snel mogelijk.

Waar ben je naar opzoek?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Voordelige keuken

Super goed ontvangen in de showroom. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De adviseur denkt mee en geeft tips. Keuken is volgens afspraak op de juiste dag geleverd en netjes gemonteerd.

Een aanrader

Wij hebben een keuken gekocht bij ENKA keuken. Zijn er prettig geholpen een prachtige keuken voor een goede prijs. Zeker een aanrader om daar te kopen. Kregen ook nog een prachtige bos bloemen en veel kookplezier toegewenst

Montage vlekkeloos

Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos de monteur was wel erg vroeg aanwezig (07:00)