fbpx

Showroom voor keukens in Utrecht

Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor keukens in Utrecht, waar u keukens in alle soorten en maten vindt. Toch is bij ons maar één ding de standaard; dat is onvervalste kwaliteit. Enka Keukens staat voor u klaar om u te laten zien welke opties u geniet uit ons volledige aanbod. Graag lopen we uw wensen na en zorgen wij voor een voorstel op maat. Voor elk hebben wij wel wat wils in onze showroom én we hebben altijd een aanbod voor een keuken in de uitverkoop.

Kom snel langs in onze showroom voor hoogwaardige keukens

Het keukencentrum van Enka Keukens is al meer dan twee decennia een vooraanstaande speler in de keukenwereld. Door deze ervaring weten wij precies waar onze klanten bij gebaat zijn. Vanuit onze showroom voor keukens bieden wij dan ook verschillende prettige voordelen aan. Zo ontvangt u van ons een gratis 3D-tekening én betaalt u de offerte voor uw keuken altijd pas achteraf. Zo maken wij het in onze showroom gemakkelijk voor u om de perfecte keuken te kopen.

Diverse keukenopstellingen

Bij ons is het mogelijk om verschillende keukenopstellingen aan te schaffen. Zo is onze showroom perfect voor het vinden van een mooi kookeiland. Dat is zeer praktisch en creëert veel handige ruimte. Ook vindt u in ons aanbod opties voor een hoekkeuken. Bekijk onze collectie aan keukens alvast om na te gaan of uw ideale keuken momenteel bij onze showroom in de uitverkoop staat.

Altijd wel een mooie keuken in de uitverkoop

Wij willen het kopen van een mooie keuken graag zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom biedt onze showroom ook altijd een mooie keuken aan in onze uitverkoop. Zo betaalt u dus echt de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. In de uitverkoop van onze showroom vindt u eveneens verschillende keukensoorten, zoals greeploze keukens.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Als u onze showroom wilt bezoeken voor uw keukens of een keuken in de uitverkoop, neem dan snel contact met ons op. Neem hiervoor contact met ons op en bel naar 030 246 8205. U kunt alle wensen bij ons kenbaar maken. Wij reageren uiteraard zo snel mogelijk op uw aanvraag.       

Waar bent u naar op zoek?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >

Klanten beoordelen ons met een 9,3 op Qasa

Voordelige keuken

Super goed ontvangen in de showroom. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De adviseur denkt mee en geeft tips. Keuken is volgens afspraak op de juiste dag geleverd en netjes gemonteerd.

Een aanrader

Wij hebben een keuken gekocht bij ENKA keuken. Zijn er prettig geholpen een prachtige keuken voor een goede prijs. Zeker een aanrader om daar te kopen. Kregen ook nog een prachtige bos bloemen en veel kookplezier toegewenst

Montage vlekkeloos

Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos de monteur was wel erg vroeg aanwezig (07:00)