Kranen

Welke kraan past het beste bij jouw keuken? Bij Enka Keukens heb je de keuze uit diverse modellen, variërend van standaard ontwerpen tot kraanopties met unieke kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan kranen met een moderne matte afwerking, beschikbaar in elegante zwarte of witte kleuren. Wil je extra gemak? Dan is een kraan met een handige spoelkop een uitstekende keuze. En wat dacht je van een kokendwaterkraan? Bij Enka Keukens vind je zelfs kokendwaterkranen die naast kokend water ook gekoeld, gefilterd en koolzuurhoudend water kunnen tappen.

 

Mengkranen

Mengkranen zijn essentieel om gemakkelijk warm en koud water uit één kraan te laten stromen naar je spoelbak. Naast de belangrijkste elementen van een keuken, zoals keukenkasten, keukenbladen en keukenapparatuur, maken de details zoals keukenverlichting, de achterwand van de keuken en natuurlijk de mengkraan het plaatje compleet. We hebben verschillende soorten mengkranen beschikbaar, waaronder tweegreeps- of tweeknopsmengkranen, eengreepsmengkranen en thermostatische mengkranen.

 

Tweegreepsmengkranen

De tweegreepsmengkraan heeft twee knoppen of grepen, waarmee je de stroom van zowel koud als warm water kunt regelen. Hiermee kun je zowel de temperatuur van het water als de stroomsnelheid naar wens aanpassen. 

 

Eengreepsmengkranen

Aan de andere kant biedt de eengreepsmengkraan een gebruiksvriendelijk ontwerp met een enkele greep. Door de greep naar links of rechts te bewegen, kun je de watertemperatuur regelen, terwijl je de stroomsnelheid verhoogt door de greep omhoog te bewegen. Dit maakt de eengreepsmengkraan een handige keuze.

 

Kokendwaterkraan

En wat dacht je van een kokendwaterkraan? Bij Enka Keukens hebben we een breed assortiment aan kokendwaterkranen waarmee je moeiteloos kokendheet water uit de kraan kunt tappen. Of je nu een pan met kokend water wilt vullen tijdens het koken of een kopje thee wilt zetten, deze kraan biedt ultiem gemak. Bekende merken zoals Quooker en Selsiuz staan garant voor hoogwaardige kokendwaterkranen. Ontdek de mogelijkheden van onze kranen en bezoek ons Enka Keukens-showroom. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte kraan voor jouw keuken!

Meer inspiratie nodig?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >