Een klassieke keuken brengt een heerlijke, warme en nostalgische uitstraling met zich mee. Een keukenstijl waarin iedereen zich onmiddellijk thuis zal voelen. Het is bekend en het voelt knus, niet te verwarren met saai of achterhaald. Klassieke keukens behoren tot de moderne keukentrends. Verder biedt deze keukenstijl enorm veel mogelijkheden. Denk aan creatieve mogelijkheden binnen diverse interieurstijlen.

Voordelen klassieke keuken

Omdat deze klassieke keuken meegaat met de tijd, transformeert deze keuken zich tot een hedendaagse klassieker. Hiermee willen we zeggen dat de klassieke stijl zich niet laat beperken tot een antiek interieur. Antiek wordt omgetoverd tot vintage en leent zich voor prachtige combinaties. Deze combinaties kunt u vinden binnen de interieurstijlen, zoals modern en landelijk. Hierdoor kunt u heerlijk creatief zijn bij het inrichten van uw keuken door persoonlijk materiaal- en kleurgebruik. Daarnaast kunt u uw klassieke interieurstijl combineren met verschillende keukenopstellingen zoals een hoekkeuken of een u keuken.

Klassieke keuken trends

Zoals al eerder gezegd, gaat de klassieke keuken met de tijd en modetrends mee. En in deze mogelijkheden kunt u alle creativiteit kwijt. U kunt hierbij bijvoorbeeld aan de stijl van de accessoires, keukenapparatuur en tegels denken. Hiermee kunt u de klassieke stijl accentueren of juist iets afvlakken. Bekijk hier een aantal punten ter inspiratie. Om uw klassieke keuken op een trendy en hippe manier te stylen, benoemen we hier een aantal leuke trends:

  • Nostalgische tegels brengen een speels en karakteristieke uitstraling
  • Verwerk koper elementen
  • Kies een aanrechtblad van materiaal dat of de klassieke stijl complimenteert, of juist als sterke tegenhanger van de klassieke uitstraling
  • Een robuust fornuis met ingebouwde over breng nostalgie terug de keuken in
Showroom bezoeken Afspraak maken

Gratis 3D-ontwerp voor uw klassieke droomkeuken

Uw droomkeuken moet uiteraard nauw aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden. Uw toekomstige keuken moet worden afgesteld op uw woonstijl. Bovendien moet de keuken passen in de beschikbare ruimte. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een 3D-tekening te ontwerpen van uw droomkeuken. Hierbij kunt u gebruik maken van de beste materialen en nieuwste keukenapparatuur. Heeft u een 3D-ontwerp gemaakt van uw droomkeuken en voldoet het aan al uw wensen? Kom dan langs in onze showroom in Utrecht of maak een afspraak met een van onze specialisten.

Showroom bezoeken

Bezoek brengen 

Laat u inspireren door onze vele mogelijkheden en door onze prachtige selectie moderne keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in verschillende tinten en stijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze 1.100 M² grote showroom in Utrecht. Wij ontvangen u met de volgende voordelen:

  • Gratis 3D-tekening op maat 
  • A-kwaliteit voor de laagste prijs 
  • Persoonlijk advies 
  • Meer dan 20 jaar ervaring 
  • Betaal uw keuken achteraf

Klassieke keuken kopen? 

Klassieke keuken kopen? Of wilt u er zeker van zijn dat een dit soort keuken de beste keuze is voor u? Neem telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies of gebruik ons contactformulier. Ook kunt u via onze website direct een afspraak maken met één van onze specialisten.

Showroom bezoeken
Maak snel een afspraak Inspiratieboek downloaden Bel direct 030 246 8205

Keukenwinkel

Showroom Enka keukensSt. Laurensdreef 203565 AK UtrechtTel: 030 246 8205E-mail: info@enkakeukens.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13:00 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 21:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 17:00 uur
Gesloten