Handgrepen en knopen

Bij Enka Keukens begrijpen we het belang van knoppen en handgrepen voor jouw keukenkasten en lades. Ze zorgen voor gemakkelijke toegang en sluiting, terwijl ze ook een stijlvolle touch toevoegen aan je keuken. We bieden een breed scala aan handgrepen in verschillende vormen, maten en kleuren, waaronder knoppen, gekleurde grepen, chromen grepen, edelstaal grepen, relinggrepen en greeplijsten.

 

Onze handgrepen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, meestal metaal met een afwerklaag van hardkunststof. Deze variatie in vormen en materialen stelt je in staat om je eigen persoonlijke accent aan je keuken te geven. Populaire kleurvarianten zijn mat en glanzend RVS en chroom, terwijl uitgesproken kleuren zoals brons en koper vooral populair zijn in landelijke keukens.

 

Greeploze keukens

Een opvallende trend in de keukenwereld is de greeploze keuken. Deze stijl omvat een opening aan de bovenkant van de lades of deuren, waardoor je gemakkelijk grip kunt krijgen. Greeploze lades, vooral te vinden in hoogglans keukens, hebben een strakke en moderne uitstraling. Hoewel greeploze opties esthetisch aantrekkelijk zijn, kiezen sommige mensen toch voor handgrepen vanwege praktische redenen, zoals eenvoudige reiniging. Daarnaast zijn er ook lades beschikbaar die automatisch opengaan door een lichte druk op de voorkant, wat handig is als je vieze of volle handen hebt. Greeplijsten zijn ook een optie, waarbij een subtiele greep over de volle breedte of hoogte van de deur of lade loopt. Dit wordt soms semi-greeploos genoemd.

 

Voor meer informatie over knoppen en handgrepen voor jouw keuken, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte opties voor jouw keuken.

 

Meer inspiratie nodig?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >