Kokendwaterkranen

Kokendwaterkranen worden steeds populairder en dat is geen wonder. Met een kokendwaterkraan heb je direct toegang tot kokend water rechtstreeks uit je kraan, waardoor een waterkoker overbodig wordt. Of je nu snel een kop thee wilt zetten of kokend water nodig hebt voor het vullen van een pan, het is allemaal binnen handbereik.

 

Bij Enka Keukens bieden we bekende en gerenommeerde merken kokendwaterkranen, zoals Quooker en Selsiuz. Beide merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve technologieën.

 

Quooker

Quooker is een toonaangevend merk op het gebied van kokendwaterkranen. Ze hebben een ruim assortiment aan modellen en opties, waaronder de Quooker Flex met uittrekbare slang en de Quooker Fusion, een kraan die naast kokend water ook warm en koud water levert. Quooker-kranen zijn energiezuinig en voorzien van hoogwaardige filters om de waterkwaliteit te waarborgen. Daarnaast biedt Quooker ook accessoires zoals de CUBE, waarmee je ook gekoeld en bruisend water kunt tappen.

 

Selsiuz

Selsiuz is een ander gerenommeerd merk dat kokendwaterkranen van topkwaliteit levert. Hun kranen combineren functionaliteit, design en gebruiksgemak. Met verschillende modellen, zoals de Selsiuz Pro en Selsiuz Steel, biedt Selsiuz opties die passen bij diverse keukenstijlen. De kranen van Selsiuz zijn eenvoudig te bedienen en hebben een geavanceerd filtersysteem voor schoon en helder water.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van kokendwaterkranen en de voordelen van Quooker en Selsiuz? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren en te laten zien welke kokendwaterkraan het beste past bij jouw wensen, behoeften en keukenstijl. Laat ons je helpen om jouw keuken compleet te maken met de nieuwste en meest praktische technologieën.

Meer inspiratie nodig?

Bekijk onze folder

Folder bekijken >

Ontvang onze magazine

Vraag deze kostenloos aan >

Doe inspiratie op

Bekijk onze inspiratie pagina >