Landelijke keuken

Landelijke keuken kopen? Die vind je bij Enka Keukens Utrecht. We hebben een showroom van maar liefst 1.100 m² groot waar u hoe dan ook zult slagen. Kom langs voor een kopje koffie en laat onze adviseur een 3D-ontwerp voor u maken. Het is mogelijk om de volgende aanvullende diensten bij ons af te nemen: de demontage van uw oude keuken, de montage van uw nieuwe keuken, stucwerk of het omleggen van leidingen.

 • 1.100 m² grote showroom
 • 3D-ontwerp van uw droomkeuken
 • Ruim 20 jaar de keukenspecialist in Utrecht

Neem bij vragen contact met ons op via 030 246 8205 of vul ons contactformulier in. U kunt zes dagen per week bij ons langskomen op de St. Laurensdreef 20 in Utrecht.

Showroom bezoeken

Download gratis onze maandelijkse folder

Download en bekijk onze folder met super aanbiedingen!

Download gratis

20%
korting

Nu in de maand november 20% korting op
je gehele keuken. Vraag naar de voorwaarden.
Maak een afspraak

Greeploze witte keuken

Houdt u van een strak interieur dat zeer ruim oogt? Een greeploze, witte keuken is zeer geschikt voor zo’n moderne en minimalistische uitstraling. Ons complete aanbod aan keukens bestaat uit verschillende modellen. Door uw bestaande keuken om te toveren in een witte keuken met greeploze kastjes, creëert u comfort en ruimte.

De landelijke keukens van Enka Keukens

In onze showroom ervaart u onze keukens. Roept het de sfeer op waar u naar zoekt? We hebben zo’n ruim aanbod, dat u niet anders kunt dan slagen. U heeft uw droomkeuken binnen enkele stappen in huis:

 1. Kom op de koffie in onze immense showroom te Utrecht.
 2. Vergeet niet de afmetingen van uw keuken mee te nemen! Op deze manier kan onze keukenspecialist u direct een prijsopgave geven.
 3. We stellen de offerte op en leggen het 3D-ontwerp aan u voor. Krijgt uw droomkeuken al vorm? We passen het ontwerp aan totdat u helemaal verkocht bent.
 4. Wanneer u er klaar voor bent, komen we bij u langs om de exacte afmetingen na te lopen. Onze monteurs gaan secuur te werk en zorgen op deze manier voor een perfecte afwerking.
 5. De onderdelen van uw landelijke keuken worden binnen acht tot twaalf weken bij ons geleverd. Zodra alles binnen is, kan het monteren beginnen. De demontage van uw oude keuken kan ook door ons verzorgd worden.
 6. Moeten er leidingen omgelegd worden of een wand gestuukt worden? We maken uw nieuwe keuken helemaal af met onze extra diensten. Voordat u het weet maakt u er al gebruik van.

Landelijk moderne keuken

Het ontwerp van de landelijke keuken is gebaseerd op het interieur van het plattelandsleven. De iconische details van deze woonstijl hebben charme en zorgen voor een gezellige en huiselijke uitstraling. Dit maakt de keuken een prettige plek in huis om ontspannen te koken of gezamenlijk te ontbijten. Tegenwoordig is deze stijl in een nieuw jasje gestoken, waardoor we verschillende varianten zien met een iets strakkere afwerking. Zo zijn de meeste moderne landelijke keukens wit of van ruwe houten materialen gemaakt, in plaats van het ouderwetse blank gelakte hout.

Ik heb en nieuwe keuken hier gekocht, en ben zeer tevreden. Goed geholpen met de planning, afmetingen kloppen allemaal, heel flexibel met wat onverwachte vertragingen in de voorbereiding van de ruimte, installatie ging vlot en zonder enkele probleem, en snelle reactie op vragen na de installatie. Ik zou ze zeker aanraden.

Zwarte landelijke keuken

Op zoek naar een landelijke keuken met een scherp randje? Een zwarte landelijke keuken is een ware blikvanger. Een trend die steeds meer opkomt en een hele woonruimte kan faceliften naar 2020.

 • Een unieke keuken
 • Een echte aandachtstrekker
 • Accentueert alle andere kleuren

Landelijke keuken met eiland

Wat is er nou heerlijker dan alles bij de hand hebben? Een landelijk keukeneiland is op de eerste plaats comfortabel, maar ook prachtig om te zien. Bovendien heb je nooit gebrek aan ruimte.

 • Comfortabel koken in de rondte
 • Een kostbare uitstraling
 • Altijd wel wat ruimte over

Rustieke keuken

Ondanks dat de landelijke keukens tegenwoordig al erg modern zijn afgewerkt en ingericht, zijn er ook nog rustieke keukens. Deze keukens combineren de landelijke stijl met rustieke elementen, zoals ruw afgewerkt hout, steen of glas. Pas deze stijl toe bij woningen waar natuurlijke elementen gewenst zijn of als u de natuurlijke omgeving van buiten door wilt laten lopen in het interieur.

Veelgestelde vragen over landelijke keukens

 • Komen jullie ook langs om mijn oude keuken te demonteren?Jazeker, als u dat wilt. Binnen onze extra diensten kunt u ervoor kiezen om uw oude keuken te laten demonteren.
 • Ik ben bang dat ik mijn keuken niet goed heb afgemeten. Onze monteurs komen altijd bij u langs om de exacte afmetingen bij u op te meten.
 • Ik heb een mooie keuken gezien waarbij het blad doorloopt in de wand. Moet ik de wand zelf stuken?U kunt gebruik maken van onze extra diensten. Indien u een keuken heeft uitgekozen waarbij een wand gestuukt of een leiding omgelegd moet worden, dan kunnen we dat voor u verzorgen.
 • Ik heb een keuken gezien die me bevalt. Moet ik een afspraak maken?Indien u bij ons langs wilt komen voor een 3D-ontwerp en een prijsopgave, dan verzoeken we u een afspraak te maken met een van onze adviseurs.
 • Hoe richt ik mijn landelijke keuken in? Denk na over bijpassende verlichting, een vintage sinaasappelpers of glazen opbergpotten. We geven u graag advies, zodat uw keuken straks helemaal af is en u er optimaal van kunt genieten.
 • Wat kost een landelijke keuken?Omdat dit helemaal afhankelijk is van uw woonruimte en keukenwensen, kunnen we hier geen eenzijdig oordeel over geven. Kom bij ons langs in Utrecht voor een prijsopgave
 • Welke vloer past bij een landelijke keuken? Kies voor kleine tegels met ouderwetse zwartwitpatronen of laat uw houten vloeren volledig vanuit de woonkamer doorleggen naar de keuken.
Showroom bezoeken
Maak snel een afspraak Inspiratieboek downloaden Bel direct 030 246 8205

Keukenwinkel

Showroom Enka keukens
St. Laurensdreef 20
3565 AK Utrecht
Tel: 030 246 8205
E-mail: info@enkakeukens.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13:00 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 21:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 17:00 uur
Gesloten