Landelijke keukens

De landelijke keuken wordt steeds populairder. Als u zich afvraagt waarom, lichten wij dit graag voor u toe. Zo komt u erachter of de landelijke keuken iets voor u is. Een landelijke stijl past uiteraard het best bij een interieur in een vergelijkbare stijl. Bij Enka Keukens in Utrecht adviseren we u graag over de mogelijkheden van deze populaire stijl.

Wit Granade

White Oak RIV

Walnoot Elegant

Umbra Lava

Touch Blue

Touch Blue Oak

Touch Black Oak

Touch

Structure Green Oak

Nordica White

Nordica Grey

Modern Oak Graphite

Mintgreen

Lotus Graphite

Landelijke Focus

Landelijk Wit

Kristal Wit

Industrial

Grey on Grey

Forest Oak

Faro Zomereik

Cada blue

Comet

Casca Green

Waar bent u naar op zoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Klanten beoordelen ons met een 9,2

Voordelige keuken

Super goed ontvangen in de showroom. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De adviseur denkt mee en geeft tips. Keuken is volgens afspraak op de juiste dag geleverd en netjes gemonteerd.

Een aanrader

Wij hebben een keuken gekocht bij ENKA keuken. Zijn er prettig geholpen een prachtige keuken voor een goede prijs. Zeker een aanrader om daar te kopen. Kregen ook nog een prachtige bos bloemen en veel kookplezier toegewenst

Montage vlekkeloos

Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos de monteur was wel erg vroeg aanwezig (07:00)

De voordelen van een landelijke keuken

Een van de voornaamste voordelen van een landelijke keuken is de uitstraling. Deze stijl is namelijk zeer populair, wat gunstig is voor een toekomstige verkoop. Met een rustieke stijl creëert u ook een warme, huiselijke sfeer. De zachte, natuurlijke kleuren van het landelijke keukeninterieur zijn comfortabel om naar te kijken en nodigen uit tot een gezellige maaltijd met vrienden en/of familie. Een ander voordeel is dat keukenaccessoires in een landelijke stijl vanwege hun simplisme vaak voordeliger zijn dan moderne en luxe items. Zo hoeft u relatief gezien minder uit te geven om uw landelijke keuken aan te kleden.

Trends binnen deze stijl

Er zijn een paar eigenschappen die kenmerkend zijn voor een landelijke keuken. Zo ziet u bijvoorbeeld dat er zo veel mogelijk natuurlijke materialen in verwerkt zitten. Een andere veelvoorkomende keuze is het gebruik van lichte kleuren. Landelijke keukenkasten hebben ook vaak een uitgefreesd motief op de deur. Een ander typerend aspect van rustieke keukens is de aankleding met accessoires. Dit is een goede mogelijkheid om uw kookruimte te personaliseren.

    Profiteer van onze topservice bij onze vestiging

    Bent u overtuigd van de voordelen van een landelijke keuken? Breng dan een bezoek aan Enka Keukens, ons keukencentrum in Utrecht. Onze vestiging beschikt over wel 1.100 m2 aan voorbeeldkeukens, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden. Als u een afspraak inplant, ontvangt u persoonlijk advies. Daarnaast kunnen we gratis uw keuken ontwerpen in een 3D-omgeving. Plan direct uw bezoek in.