Droomt u ook weg bij het idee van een landelijke keuken? Die droom delen wij. Deze prachtige keukenstijl geeft uw keuken een authentieke en vintage uitstraling. Het ontwerp van deze keukenstijl is geïnspireerd door het interieur van een plattelandswoning en vervolgens voorzien van een modern sausje. Enka Keuken heeft met aandacht en zorg een selectie landelijke keukens samengesteld die uw verwachtingen overstijgen.

Kenmerken landelijke keuken

De iconische elementen van deze keukenstijl zorgen voor een warme en huiselijke uitstraling. Voorzien van eenvoud en tegelijkertijd ook van luxe. Dit maakt de landelijke keuken het centrale punt van uw woongeluk. Een keuken waar mensen graag in samen komen om te koken, een kopje koffie te drinken en om de dag te bespreken. Gezelligheid komt automatisch mee met deze interieurstijl.

Voordelen landelijke keuken

Binnen deze landelijke stijl kunt u kiezen voor twee alternatieve stijlen die gecombineerd kunnen worden. De moderne keuken stijl en de klassieke keuken stijl kunnen een toevoeging zijn voor uw landelijke keuken. Met de klassieke stijl mengt u de ruime indeling met de klassieke accessoires. En met de moderne stijl mengt u de strakke lijnen en de moderne materialen voor de accessoires zoals roestvrijstalen handgrepen of een rvs-spoelbak. Uiteraard kunt u ook creatief zijn binnen het kleurpalet om zo de uitstraling te sturen naar uw persoonlijke voorkeur.

Showroom bezoeken Afspraak maken

Het warme welkom van Enka Keukens

We hebben een showroom van maar liefst 1.100 m² groot waar u hoe dan ook zult slagen. Kom langs voor een kopje koffie en laat onze adviseur een 3D-ontwerp voor u maken. Het is mogelijk om de volgende aanvullende diensten bij ons af te nemen: de demontage van uw oude keuken, de montage van uw nieuwe keuken, stucwerk of het omleggen van leidingen.

 • 1.100 m² grote showroom
 • 3D-ontwerp van uw droomkeuken
 • Ruim 20 jaar de keukenspecialist in Utrecht

Neem bij vragen contact met ons op via 030 246 8205 of vul ons contactformulier in. U kunt zes dagen per week bij ons langskomen op de St. Laurensdreef 20 in Utrecht.

Ik heb en nieuwe keuken hier gekocht, en ben zeer tevreden. Goed geholpen met de planning, afmetingen kloppen allemaal, heel flexibel met wat onverwachte vertragingen in de voorbereiding van de ruimte, installatie ging vlot en zonder enkele probleem, en snelle reactie op vragen na de installatie. Ik zou ze zeker aanraden.

Bezoek brengen 

Wij inspireren u graag met onze brede collectie keukens. Wij bieden diverse soorten keukens aan in diverse interieurstijlen. Kom gezellig langs zodat u de keukens van dichtbij kunt bewonderen. Bezoek onze 1.100 M² grote showroom in Utrecht. Wij bieden u de volgende voordelen aan:

 • Gratis 3D-tekening op maat 
 • A-kwaliteit voor de laagste prijs 
 • Persoonlijk advies 
 • Meer dan 20 jaar ervaring 
 • Betaal uw keuken achteraf 

Landelijke keuken met eiland

Wat is er nou heerlijker dan alles bij de hand hebben? Een landelijk keukeneiland is op de eerste plaats comfortabel, maar ook prachtig om te zien. Bovendien heb je nooit gebrek aan ruimte. Profiteer van de voordelen van een keukeneiland:

 • Comfortabel koken in de rondte
 • Een luxe uitstraling
 • Gezellig samen heerlijke gerechten voorbereiden
 • Heel veel extra bergruimte

Veelgestelde vragen over landelijke keukens

 • Komen jullie ook langs om mijn oude keuken te demonteren? Jazeker, als u dat wilt. Binnen onze extra diensten kunt u ervoor kiezen om uw oude keuken te laten demonteren.
 • Ik ben bang dat ik mijn keuken niet goed heb afgemeten. Onze monteurs komen altijd bij u langs om de exacte afmetingen bij u op te meten.
 • Ik heb een mooie keuken gezien waarbij het blad doorloopt in de wand. Moet ik de wand zelf stuken? U kunt gebruik maken van onze extra diensten. Indien u een keuken heeft uitgekozen waarbij een wand gestuukt of een leiding omgelegd moet worden, dan kunnen we dat voor u verzorgen.
 • Ik heb een keuken gezien die me bevalt. Moet ik een afspraak maken? Indien u bij ons langs wilt komen voor een 3D-ontwerp en een prijsopgave, dan verzoeken we u een afspraak te maken met een van onze adviseurs.
 • Hoe richt ik mijn landelijke keuken in? Denk na over bijpassende verlichting, een vintage sinaasappelpers of glazen opbergpotten. We geven u graag advies, zodat uw keuken straks helemaal af is en u er optimaal van kunt genieten.
 • Wat kost een landelijke keuken? Omdat dit helemaal afhankelijk is van uw woonruimte en keukenwensen, kunnen we hier geen eenzijdig oordeel over geven. Kom bij ons langs in Utrecht voor een prijsopgave
 • Welke vloer past bij een landelijke keuken? Kies voor kleine tegels met ouderwetse zwart-witpatronen of laat uw houten vloeren volledig vanuit de woonkamer doorleggen naar de keuken.

Landelijke keuken kopen? 

Landelijke keuken kopen of wilt u eerst bekijken of dit de beste keuze is voor u en uw familie? Neem telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies of gebruik ons contactformulier. Ook kunt u via onze website direct een afspraak maken met één van onze specialisten.
Showroom bezoeken

Maak snel een afspraak Inspiratieboek downloaden Bel direct 030 246 8205

Keukenwinkel

Showroom Enka keukens
St. Laurensdreef 20
3565 AK Utrecht
Tel: 030 246 8205
E-mail: info@enkakeukens.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13:00 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 21:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 17:00 uur
Gesloten