Home » Keukenkasten

Keukenkasten

U profiteert van een breed aanbod aan keukenkasten bij Enka Keukens in Utrecht. De keukenkastjes variëren in ontwerp, materiaal en meer. Weet u al welke stijl u graag wilt zien? Als u nog twijfelt, adviseren wij u graag in onze vestiging. Hier bekijkt u alle voorbeelden uit onze collectie onder begeleiding van een specialist.

Wilt u meer weten over onze keukenkasten?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs via onderstaande knop.

✓  Gratis 3D-tekening

✓  Vrijblijvend advies

✓  Prijs-kwaliteitsverhouding

Diverse ontwerpen keukenkasten

De keukenkasten zijn een belangrijk deel van iedere keuken. De afwerking van de kastjes draagt namelijk veel bij aan de uitstraling van de keuken. Een greeploze keuken is bijvoorbeeld strak. Dit soort kasten zonder handgrepen zijn een kenmerk van moderne keukens. Een ander ontwerp dat tegenwoordig populair is, is een keuken met betonlook. Deze verschillen in stijl hebben vaak te maken met het design van de keukenkasten. Naast dat ze er leuk uitzien, wilt u ook voldoende opbergruimte hebben voor uw kookspullen. Indien gewenst, helpen wij u graag om een keukenkast te vinden die aan uw wensen voldoet. U kunt ook ons gratis tijdschrift aanvragen om alvast wat opties te bekijken.

Keuken kookeiland
keuken scandinavische stijl

Kom langs om onze kasten te bekijken

Wij begrijpen dat u keukenkasten het best kunt beoordelen als u er recht voor staat. Wilt u langskomen bij ons keukencentrum voor advies en om de kasten in het echt te bekijken? Neem dan contact met ons op om onze keukencollectie te bekijken. Maak een afspraak door te bellen naar 030 246 8205.

Waar bent u naar opzoek?

Actiefolder

Online actiefolder bekijken >

Inspiratiemagazine

Kostenloos inspiratiemagazine aanvragen >

Keukeninspiratie

Bekijk onze keukenpagina >

Afspraak inplannen?

Heb jij interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Enka Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs in onze showroom!